reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Czytam o tym co robicie do jedzenia i momentalnie mam na wszystko ochotę tak zgłodniałam [emoji5]️
Można brać w 1 trymestrze np węgiel na te luźne stolce? Orientujecie sie Kochane?

Szmokuss - ulotka mówi że raczej nie ( • Ulotka Węgiel leczniczy / Carbo medicinalis - leki i suplementy diety, dawkowanie, skład, zastosowanie, opis - DOZ.pl), ale mi lekarka mówiła, że można, tyle, że ostatecznie nie miałam potrzeby.
Jeśli problem nie jest bardzo duży to może np gorzką czekoladę?

Kropek - zapytam jako kuchenny laik - czym jest fruzelina? Ja ostatnio mrożę całe owoce (maliny, borówki, porzeczki) - dzieci są przeszczęśliwe jak od czasu do czasu dostaną taki deser.

Magda - cieszę się że jesteś zadowolona z wizyty, czekamy na sprawozdanie :-)

Bozienka - Ja jestem zmęczona na samą myśl o sprzątaniu, do realizacji jeszcze nie dotarłam

U mnie dziś kurcze z grilla i cukinia zapiekana z pomidorem i mozarellą. Ale się najadłam :-)

Dziewuchy wy tu o jedzeniu a ja patrzec na jedzenie nie mogę. Mija 3 tyg wymiotow.. -6kg.. bylam dziś u gina.. fasolina ma sie.dobrze, ciaza młodsza niz z om ale.to wiedziałam bo owu spozniona.. no i dostalam skierowanie do szpitala jak dalej bede tak haftowac.. :/ masakra.. nikomu.nie życzę. .
Mówią ze każda ciąża inna.. ta jest taka jak poprzednia. . A nawet zaryzykowalabym stwierdzenia ze gorsza!!

Zuzanka dziekuje, tez myślałam o tej czekoladzie.

Kasieczek a u Ciebie który tydz leci? Biedna tyle się męczysz [emoji17]

Fruzelina to chyba taki żelowo kisielo mus klejący, dobrze myśle Kropku? [emoji6] takie cos na gofrach sie wcina a pod tym bita śmietana jeszcze. Pycha [emoji16]

reklama
Zuzanka frużelina to taki jakby dżem tylko nie taki gesty bardziej w takim musi jak kisiel najbardziej lubię z wisni ale z borówki tez super można go użyć do naleśników i gofrow albo do jakiś suchych ciasteczek, deserów jako polewa do lodów no przeróżne zastosowanie :) mmmmm po za tym tam są całe owoce wiec w zimie ten smak mmm jak w pełni lata:)

Madzia super ze jesteś zadowolona

Kasiaczek współczuję :(

Do góry