reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Beemik witaj.
To juz jestesmy 3 z De hihi milej lektury ;)

Magda bardzo sie ciesze ze u Ciebie wszystko super jupiiii.

U mnie mega burza dobrze ze chociaz w tel net dziala [emoji2]

Witajcie [emoji2] ja te do Was dolacze [emoji2] nazywam sie Magda ale ze wzgledu ze jest tu dużo Magd możecie sie zwracać do mnie po prostu Żaba. Termin mam na 22 lutego ale do teraz nie moge uwierzyć ze jestem w ciazy. Jest to moja pierwsza ciaza i wszystko jest nowe. Od razu mowie ze probowalam ogarnac temat od poczatku ale mam straszny balagan i szczerze to wszystko chyba pomylilam, wiec od razu przepraszam i prosze o wyrozumialosc [emoji2]

jejku dziewczyny! trochę mnie nie było a tu widzę produkcja pełną parą szła pod moją nieobecność. Mam nadzieję, że wszystko ok i witam nowe lutóweczki :)

Kasiaczek - współczuję. Faktycznie przydałoby się jakieś wsparcie medyczne, żeby choć trochę Ci ulżyć.

Kropek - namówiłaś mnie na przetwory. Teraz tylko muszę sobie owoce załatwić :-)

Jadźka - niestety z 3D nie pomogę, bo ani razu nie robiłam... Mój lekarz na 90 % ma sprzęt i przykłada się do pracy, więc ewentualnie mogę Ci podać namiar na niego.

Beemik - witaj. Jasne, że się zaliczasz jako lutoweczka. Mam wrażenie, że u nas dziewczyn z zagranicy jest przynajmniej tyle co z Polski :-)

Żaba - witaj :-) niczym się nie przejmuj, a jak masz wątpliwości to pytaj śmiało :-)

reklama
Do góry