reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Uffff wysprzatane a ja wymordowana ojjjj bolą plecki juz nie ta kondycja hehehe ;-) teraz odpoczynek ale to dopiero po frytkach ;-) . A wogóle musze się pochwalić pierwszy raz robiłam krupnik :-) wiem wiem prosta zupa ale jestem z siebie dumna wyszła taka jak u babci :-)

Dziewczyny ja dziś jestem trupem :/ miałam taka migrenę do tego nudności, wymioty. Cos okropnego. Teraz dopiero mam sile zjeść. Do tego jakby luźna "kupa" ale jednorazowo, wiec wydaje mi sie ze to nie jelitówka. Oby.

Bozienka ja też uwielbiam, a zapach w domu taki, że bym mogła prosto z garnka jeść i wyjadłabym wszystko.Szmokuss przykro, że taki ciężki dzień dzisiaj miałaś, jak mam migrenę to też tak zaraz w pakiecie wszystko, odpocznij sobie, bo pewnie wymęczona jesteś.

No nie... leczo... zamorduje !!! W tamtym roku nie zrobiłam i nie mogłam sobie tego darować ale jakoś przeoczylam bo się do nowego domu wprowadzalismy i mnóstwo innej pracy było.. wiec usprawiedliwienie pełne choć zero satysfakcji ale teraz to na robie tyle żeby mi na dwą lata wystarczyło hihi;) co wątpliwe ;)

Ja na jutro sobie załatwilam przez przypadek 10 litrów borówki wiec będę robić fruzeline mniam i będę mrozic bo uwielbiam koktajle w zimie;)

reklama
Hehe Kropek, to masz trochę roboty przed sobą. Ja tak się wkopałam jak palnęłam, że chcę 5 kg śledzi i na drugi dzień 4 godziny smażyłam i w słoiki zamykałam, nie powiem, bo jadło się fajnie, ale stanie przy tej patelni to mi się po nocach śniło ;-)

Do góry