reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
A ja naszczęście nie mam z tym problemu czasami mnie zemdli i zapachy dalej jakieś wyczulone i tyle nie licząc bolacych i wciąż powiększający się piersi.
Bozienka24
A ja mam naszczęście po poprzedniej ciąży może większe nie będą ;-)
madziolina_p
A mi tam cycki prawie nie rosna, w tamtej ciazy tez nie. Ja mam malutkie
Bozienka24
Madziolina tez należę do tych co mają małe ale w każdej ciąży rosły dość sporo ;-)
Jadźka
mama 2 synów
Mi też rosną przed urlopem kupowałam większy i teraz robi się mały. Nigdy nie narzekałam na małe ale teraz to moim zadaniem już chyba wystarczy
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
U mnie zdjęcia to robią tylko na tym ok 12 tc i połówkowym. Robią jedno jedyne ujęcie na pamiątkę ;-) W poprzedniej ciąży z Kają w Cardiff (tym drugim szpitalu w innym mieście) dawali mi bardzo dużo zdjęć (miałam nawet po 2 usg dziennie), ale to pewnie ze względu na wyjątkową sytuację. Mi osobiście wystarczą na pamiątkę dwa :-)
A co do cycków dziewczyny, to rosły i bolały mnie tylko w I ciąży. W drugiej czułam lekko. W trzeciej, czwartej i teraz, to zero reakcji z ich strony. Na prawdę nie ma reguły ;-)
A co do cycków dziewczyny, to rosły i bolały mnie tylko w I ciąży. W drugiej czułam lekko. W trzeciej, czwartej i teraz, to zero reakcji z ich strony. Na prawdę nie ma reguły ;-)
reklama
Jadźka
mama 2 synów
U mnie też w pierwszej i teraz w drugiej piersi tak nie odczuwałam