reklama
Jezu zaraz rozwale głową ścianę ..... przeczytałam 80 2aszych postów odpisałam pisząc epopeje i mi usunęlo.... a chciałam skopiować i zapomniałam bo ostatnio to samo mi zrobiło.. chyba jak za długie teksty to tak się dzieje ... nie mam siły chyba drugi raz tego pisać...
Bozienka24
Fanka BB :)
Landrynka :-( bardzo mi przykro :-( kurde przeciez chodziłas na usg było wszystko ok jak to możliwe :-( ehhh nawet nie wiem co napisać :-(
[*] dla twojego anioleczka :-(
[*] dla twojego anioleczka :-(
Jadźka
mama 2 synów
Ale gorąco i na dworze i na forum 
Przede wszystkim Landrynko bardzo mi przykro nawet nie wiem co powiedzieć strasznie tule:-(.
Ja dzisiaj po lekarzu byłam u szwagierki i córeczkę ją pilnowałam chwile i jak wróciłam z miasta to normalnie padłam na 2 godz taki upał u nas. teraz zjadłam i idę trochę koło bloku.
A co do kłótni to szczepienia jak kto woli a odnośnie wpisów to zgadzam się z Zuzanną że myślę że każdy tak ma a może prawie. Także Carolajna nie ma co się obrażać

Przede wszystkim Landrynko bardzo mi przykro nawet nie wiem co powiedzieć strasznie tule:-(.
Ja dzisiaj po lekarzu byłam u szwagierki i córeczkę ją pilnowałam chwile i jak wróciłam z miasta to normalnie padłam na 2 godz taki upał u nas. teraz zjadłam i idę trochę koło bloku.
A co do kłótni to szczepienia jak kto woli a odnośnie wpisów to zgadzam się z Zuzanną że myślę że każdy tak ma a może prawie. Także Carolajna nie ma co się obrażać
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Landrynko tak bardzo mi przykro...Nie ma słów pocieszenia na Twój ból. Ja wiem. Trzymaj się i bądź dla siebie dobra. U nas dziś 10 miesięcy od porodu z Kają. Zapalam przy jej zdjęciu również światełko dla Twojego Aniołeczka
[*]
[*]
reklama
Landrynka80
Fanka BB :)
Dziekuje dziewczyny. Jakos to bedzie. Wypilam piersza kawe od ...Juz lepiej kupilsmy flaszke. Pomoze tez. Ale jest juz postanowienie. Zawalczymy raz jeszcze w tym roku. Jak sie nie oczyszcze do tyg maja mnie na operacje zapisac.
Zadam jeszcze jedno pytanie. Jak mam powiedziec to starszakowi? On strasznie sie cieszyl. Nie mam pomysly na to a nie chce mu zrobic krzywdy. Jakies pomysly?
Zadam jeszcze jedno pytanie. Jak mam powiedziec to starszakowi? On strasznie sie cieszyl. Nie mam pomysly na to a nie chce mu zrobic krzywdy. Jakies pomysly?