reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Demolko dziękuję za zwrócenie uwagi :tak: Faktycznie coś było nie tak. U nas dziś ostatni dzień szkoły i wreszcie może chociaż zwolnię tempo :happy:

Zawsze jak na chwilę zniknę to coś się dzieje ;-)

Carolajna - jeśli jeszcze czytasz - każda z nas ma pewnie czasem takie uczucie, że do jej wypowiedzi nikt się nie odnosi. Najlepszym lekarstwem jest przeanalizowanie własnych postów i sprawdzenie jak często odnosimy się do innych.
I nie ma tu żadnych kółek wzajemnej adoracji, po prostu więcej jest osób o umiarkowanych poglądach w różnych kwestiach.
I moim zdaniem warto rozmawiać na tematy kontrowersyjne, bo jest sporo osób, które nie mają zdania i sporo które mogą je zmienić, ważne żeby się traktować z szacunkiem i przynajmniej szczątkowym zrozumieniem.
Szczepienia do nas oczywiście wrócą jak się urodzą dzieci, podobnie rodzaj porodu, kp czy butla, stosowanie leków u dzieci, powrót do pracy itp. itd.

Madziolina - powoli nadchodzi bezobjawowy (dla szczęśliwców) drugi trymestr - ciesz się i nie martw :-)

Co do badań - u mnie genetyczne +50zł

Powodzenia na wizytach

Witam i ja! Dzis ostatni dzien szkoly wiec przynajmiej od jednej pracy odpoczne na 7 tygodni :) :)

Ati ale co z tego, ze nie szczepione? Jak nie ma zadnych objawow to jest zdrowe. Gdyby cos sie zle czulo czy cos to wtedy mozna sie bac. Ja szczepie, jak ktos nie chce to niech nie szczepi wszyscy mamy wybor i powinnysmy to szanowac..

Bozienka no to teraz bedziesz miala meza super :) na dlugo przyjezdza?

Solla nie dla mnie porod domowy. Alex sie meczyl w ostatnich chwilach porodu, mialam 9cm rozwarcia a jemu serduszko zaczynalo slabiej byc i trzeba bylo mi pomoc. Gdyby nie szpital, opieka lekarzy i to, ze wszystko bylo na miejscu to wole nie myslec co by sie stalo. Jednak mam ten komfort w szpitalu, ze wszystko i wszyscy sa w razie w.

Madziulina ja to sie martwie bo mnie brzuch boli i ciagnie a w pierwszej ciazy tak nie mialam/

Ashlew no prosze, prosze ale sie maz postaral :)

Landrynko w ciazy na nic nie szczepilam i nie bede szczepic.

I nie wiem jak wam to napisac. Dziecko zatrzymalo sie na 6 tygodniach. Pecherz ma 13 tyg. Czekaja na natyralne poronienie. Nie ma tetna. Rycze jak glupia. Odezwe sie jeszcze pozniej wieczorem. Bo bede sie chciala z wami pozegnac. Dzieki za wsparcie.

reklama
Do góry