reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Dziewczyny wiem, ze to jeszcze wczesnie, ale czy myslalyscie nad porodem domowym.Ja z jednej strony bardzo bym chciala zdrugiej obawiam sie powikłań.
Ja na pewno nie, po tym jak Maly moj urodzil sie twarza do gory i wyciagali go prozndnciagiem.
Dziewczyny nie wydaje sie Wam dziwne, ze nie czuje brzucha? Tylko piersi troche bola heh
Landrynka80
Solla leze. Nie ruszam sie.
Madziolina to chyba normalne. Maluszki jeszcze zamale zeby cos czuc.
Madziolina to chyba normalne. Maluszki jeszcze zamale zeby cos czuc.
betula
u mnie też nic... i też się zastanawiałam czy tak powinno być.
madziolina_p
To faktycznie moze nie ma sie czym przejmowac. Inne cierpia i wszystko je boli, a ja narzekam ze nic nie bdnli
Landrynka80
Jeju jaka ja glodna jestem. Moj tak dlugo to sniadanie robi. Ahhh
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Betula ja bojowo? No coś Ty kochana. Po prostu jestem zdania, że bez względu na poglądy trzeba się wzajemnie szanować i nie obrażać ;-)
Landrynko nie szczepię się ani na jedno ani na drugie. Moja koleżanka po szczepieniu na krztusiec straciła ciążę w 16tc, więc dla mnie sprawa jest bezdyskusyjna. Do 14 na prawdę nie daleko. Trzymaj się kochana. Ja trzymam kciuki,żeby było dobrze!
Bozienko birth centres tutaj to coś pomiędzy domem, a szpitalem, najczęsciej jako oddzielny oddział szpitala ;-) Przykładowe foto.

Solla pomyśl, bo moje koleżanki są zachwycone :-)
Madzia ja poza sennością nie mam nawet pół objawy. Nie panikuj...babie w ciąży nie dogodzisz. I tak źle i tak nie dobrze
Landrynko nie szczepię się ani na jedno ani na drugie. Moja koleżanka po szczepieniu na krztusiec straciła ciążę w 16tc, więc dla mnie sprawa jest bezdyskusyjna. Do 14 na prawdę nie daleko. Trzymaj się kochana. Ja trzymam kciuki,żeby było dobrze!
Bozienko birth centres tutaj to coś pomiędzy domem, a szpitalem, najczęsciej jako oddzielny oddział szpitala ;-) Przykładowe foto.

Solla pomyśl, bo moje koleżanki są zachwycone :-)
Madzia ja poza sennością nie mam nawet pół objawy. Nie panikuj...babie w ciąży nie dogodzisz. I tak źle i tak nie dobrze

Załączniki
Bozienka24
I czemu w Pl nie ma czegoś takiego .... wygląda bardzo ładnie :-) z chęcią bym tam rodziła
Ehh a ja sobie zjadłam bułeczki z pomidorem i ogórkiem i teraz mi mega niedobrze :-(
Ehh a ja sobie zjadłam bułeczki z pomidorem i ogórkiem i teraz mi mega niedobrze :-(
reklama
Landrynka trzymaj się kochana, staraj się za wiele nie ruszać, trzymam kciuki i czekam na dobre wieści
Aschlee kto wie...może kiedyś... w DE... z wózkami
My też mamy tam z godzinkę do jednego i z półtora do drugiego morza
Madziolina mnie czasami dzień dwa nic nie boli a na trzeci trochę pochodzę i czuuuję brzucha Ty teraz zrelaksowna , wypoczęta to i brzuszek spokojny kiedy masz wizytę? Na pewno po niej będziesz spokojniejsza.
Magda coś mi w Twoich suwaczkach nie tak pokazuje, masz dwa razy Nelly hehe mam nadzieję że dzisiaj będziesz miała mniej intensywny dzień
Kiedy wakacje ?
Solla Trzymam kciuki za wizytę i czekam na dobre wieści
Na trudne tematy powiem tylko tyle- SZACUNEK
Miłego dnia lutóweczki ja idę standardowo jeść
Aschlee kto wie...może kiedyś... w DE... z wózkami
Madziolina mnie czasami dzień dwa nic nie boli a na trzeci trochę pochodzę i czuuuję brzucha Ty teraz zrelaksowna , wypoczęta to i brzuszek spokojny kiedy masz wizytę? Na pewno po niej będziesz spokojniejsza.
Magda coś mi w Twoich suwaczkach nie tak pokazuje, masz dwa razy Nelly hehe mam nadzieję że dzisiaj będziesz miała mniej intensywny dzień
Solla Trzymam kciuki za wizytę i czekam na dobre wieści

Na trudne tematy powiem tylko tyle- SZACUNEK

Miłego dnia lutóweczki ja idę standardowo jeść