reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny wiem, ze to jeszcze wczesnie, ale czy myslalyscie nad porodem domowym.Ja z jednej strony bardzo bym chciala zdrugiej obawiam sie powikłań.

Ja na pewno nie, po tym jak Maly moj urodzil sie twarza do gory i wyciagali go prozndnciagiem.
Dziewczyny nie wydaje sie Wam dziwne, ze nie czuje brzucha? Tylko piersi troche bola heh

Madziolina ja tez nic nie czuje, odkad ustaly moje bole brzucha (nie zwiazane bezpośrednio z ciaza) nie czuje nic.

Betula ja bojowo? No coś Ty kochana. Po prostu jestem zdania, że bez względu na poglądy trzeba się wzajemnie szanować i nie obrażać ;-)

Landrynko nie szczepię się ani na jedno ani na drugie. Moja koleżanka po szczepieniu na krztusiec straciła ciążę w 16tc, więc dla mnie sprawa jest bezdyskusyjna. Do 14 na prawdę nie daleko. Trzymaj się kochana. Ja trzymam kciuki,żeby było dobrze!

Bozienko birth centres tutaj to coś pomiędzy domem, a szpitalem, najczęsciej jako oddzielny oddział szpitala ;-) Przykładowe foto.

_71469766_nghbirthcentrepool.jpgpobrane (9).jpg

Solla pomyśl, bo moje koleżanki są zachwycone :-)

Madzia
ja poza sennością nie mam nawet pół objawy. Nie panikuj...babie w ciąży nie dogodzisz. I tak źle i tak nie dobrze :-p

Załączniki

• _71469766_nghbirthcentrepool.jpg
    _71469766_nghbirthcentrepool.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 40
  • pobrane (9).jpg
    pobrane (9).jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 43
I czemu w Pl nie ma czegoś takiego .... wygląda bardzo ładnie :-) z chęcią bym tam rodziła

Ehh a ja sobie zjadłam bułeczki z pomidorem i ogórkiem i teraz mi mega niedobrze :-(

reklama
Landrynka trzymaj się kochana, staraj się za wiele nie ruszać, trzymam kciuki i czekam na dobre wieści:)
Aschlee kto wie...może kiedyś... w DE... z wózkami:)My też mamy tam z godzinkę do jednego i z półtora do drugiego morza:)

Madziolina mnie czasami dzień dwa nic nie boli a na trzeci trochę pochodzę i czuuuję brzucha Ty teraz zrelaksowna , wypoczęta to i brzuszek spokojny kiedy masz wizytę? Na pewno po niej będziesz spokojniejsza.

Magda coś mi w Twoich suwaczkach nie tak pokazuje, masz dwa razy Nelly hehe mam nadzieję że dzisiaj będziesz miała mniej intensywny dzień:) Kiedy wakacje ?
Solla Trzymam kciuki za wizytę i czekam na dobre wieści:biggrin2:

Na trudne tematy powiem tylko tyle- SZACUNEK:tak:
Miłego dnia lutóweczki ja idę standardowo jeść:-p

Do góry