reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja z czystym sumieniem mówię,że nie mam określonego smaku. Słodkie mnie odrzuca, to fakt, ale tak ogólnie, to jem, bo muszę. Jak nie zjem, to raz,że cukier, a dwa jest mi od razu nie dobrze. Więc rano na siłę jem tosta z almette lub dżemem. Potem owsiankę z bananem. Później jakiś owoc i obiad po 17. Na noc to już dosłownie żeby tylko zjeść. Waga 2kg na minusie. Dobrze, bo mam z czego chudnąć...

Bozienka ciekawe skąd takie różnice, bo rozumiem, że wizyta w granicach 20 zł może się różnić, ale 250 zł genetyczne... może on wypożycza skądś sprzęt i dlatego takie drogie?
Aschlee polecam ogórki kiszone na kwaśność, zaspokajają pragnienie:-)

Aschlee ja za bardzo rodzinna jestem a od nas mój jest 600km i nie wyobrażam sobie rodzicow zostawić albo zeby mieli rzadki kontakt ze mną czy wnukami. Poza tym ja mam dość dobra pracę, moze nie za dobrze płatną ale budżetówka, wszystko mi przysługuje, mam gdzie wrócić po macierzyńskim na tych samych warunkach, wszystko mi się wlicza itd My oboje jesteśmy po 30-ce więc nie będziemy czekać z kolejnym dzieckiem więc w DE pewnie będę kilka lat z doskoku:)
Rzeczywiście prywatna opieka w PL kosztuje ale tak jak kiedyś pisałam znam lekarzy, którzy z takim samym zaangażowaniem przyjmuja na nfz
Ja dzisiaj mam kiepski dzień trochę nerwów, za dużo chodzenia i boli mnie brzuch:( Więc miłego wieczorku uciekam na dziś

Gwiazdeczko moja córka spadła z betonowych sporych schodów jak miała rok i 8 miesięcy :-( To była sekunda. Obtarła cały bok o boczny murek. Rękę i twarz....ehhh.....masakra! Dobrze,że u Was nic poważnego się nie stało.

Powiem Wam,że senność mnie zabija. Od 16 myślę tylko o tym kiedy pójdę spać....na niczym się nie mogę skupić, a gdzie tu do końca dnia...?

reklama
Do góry