reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Landrynko bo każdy ma inny stosunek do pieniądza. My odkładamy dużo na remont generalny domu, ale jednak na pewne rzeczy nie żal mi kasy. Pieniądz rzecz nabyta, dzisiaj są, jutro nie ma, więc jak mam i jest potrzeba, to korzystam :-)

reklama
Magda dobre podejscie. Damy rade na promocje sie zalapac:))))

Tez mam swoj plan.

Maly wciaska mi na sile pomidory do jedzenia. Nosz.... Ale niedobre. Tzn dobre ale teraz nie lubie. Czapke na zime zalozyl kalosze zaduze brata i nowa kurtke.

Ostatnia edycja:
Landrynka ja płacę 3x w miesiącu wizytę 200 zł, leki kosztują mnie ok 800 zł miesięcznie a czasem wypada jeszcze dodatkowa wizyta bo coś się dzieje...
Dodatkowo przez pierwsze 3 tyg chodziłam 3x w tyg do ginka :(
Plus badania prywatnie od początku wyszły mi ok 800 zł.

Ostatnia edycja:
Jeju ale sie naprodukowalyscie.. Ja usypiam w pracy numer dwa :( serce mi dzis w gardle stanelo Alex prawie spadl mezowi ze schodow w ogrodzie zlapal go w ostatniej chwili skonczylo sie tylko na obiciu glowki i startych paluszkach :( caly czas mam ten obraz przed oczami i dziekuje losowi z calego serca ze nic sie nie stalo powaznego :(

No widzisz... a ja muszę dać radę. Przy poprzedniej ciąży przez 4 tyg w klinice wydusili z nas prawie 5000 a od początku wiedzieli, że jest źle. Ja wtedy nie pracowałam, tylko mąż ale kombinowaliśmy; (

Carolajna łooo matko ty chodzisz do lekarza ze złota ?? Masakra ja mam wizytę w granicy 120-140 i 2 razy w miesiącu a teraz mam dopiero przyjsc za miesiąc nie wliczając genetycznego . Strasznie dużo Cię wychodzi

reklama
Do góry