reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Aschlee walcz o Maluszka super ze się nie dałaś zbyć silna babka z Ciebie!

Magda rozumiem ze jest szansa że z badań już wyjdzie czy też coś załapałaś a to najważniejsze bo w razie co mozna szybciej reagować, trzymaj się kochana!

Bozienka czekaj jak Ci Maleństwo zrobi na monitorze nunu za stres niepotrzebny!

Carola a jakiś powod podał chociaż? ech ci faceci, poczekaj emocje opadną porozmawiajcie , bo bez tego donikąd nie dojdziecie, spróbuj się ciut wyciszyć dla Kropka.
Ati oszczędzaj się tam . Ciężarnych nie możemy bu=ić chyba karnego jeżyka wprowadzimy tutaj hehe
Miłego odpoczynku dla wczasowiczów

Witam i ja, nie mam na nic ochoty tylko spac i spac i spac :(

Magda sila perswazji duzo duzo tu dziala, codziennie dzwon do szpitala/gp/poloznej czy masz juz wyniki a najlepiej to kilka razy dziennie. Bedzie dobrze :* i widze, ze Twoje polozne to jak moje tez podchodza olewajaco maja dzwonic a nie oddzwaniaja.. echh..

Ashlee ale przejscia ojejku wspolczuje nerwow ale ciesze sie bardzo, ze wszystko dobrze!

Carolajna papierosy nie zalatwia sprawy! Idz na IP, wszystko inne sie ulozy, ktos moze odebrac mala z kolonii prawda? Maz? Praca tez nie ucieknie! Dzidzius najwazniejszy! A maz pojdzie po rozum do glowy i wszystko sobie wyjasnicie. Teraz nie czas na nerwy.. Wiem latwo mowic, ale musisz sie uspokoic :*

Bozienko trzymam kciuki za wizte i zazdroszcze podgladania :*

Ati a u Ciebie zawsze cos jak nie opryszczka to zapalenie odpoczywaj bidaku :*

Magda z UK i dziewczyny po CC mam pytanie jak wasze blizny po cesarkach? Macie przeciwwskazania do porodu SN? Mialyscie je sprawdzane?

Aschlee ja rozmawiałam z lekarzem miałam 3.5 roku temu cc przy porodzie będzie 4 lata i lekarz powiedział ze nie ma przeciwskazan ale to wszystko będzie zależało od kondycji blizny i zrostow a więc wszystko się okaże w czasie późniejszym ;-)

Demolko być może trzeba będzie za kilka tygodni badania powtórzyć. Nelly zarazala 2 tygodnie temu,więc jeśli miałam złapać,to już w krwi powinno być. Będę ich prosić o powtórkę badań za jakiś czas,ale mimo wszystko teraz mnie wynik ujemny uspokoi.

Gwiazdeczko za pewne byłoby inaczej,gdyby juz mnie mieli tam i wiedzieli o co kaman. Póki co traktują tak,jak każdą tutaj we wczesnej ciąży. Pamiętam jak w zeszłej ciąży położna zupełnie zmieniła do mnie podejście,gdy usłyszała,że to moja 4 ciąża ;-)

reklama
Do góry