reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Carolajna ja tam tobą nie jestem i nie wiem jak bardzo boli ale skurcze bóle jednak nie są dobrym objawem generalnie ja bym nie czekała a jak już masz wizytę ustalona to i tak bym pojechała do domu i spróbowała się uspokoić nie ryzykowała bym ja przez mega stres (wtedy mnie były partner zostawil) urodziłam 2 miesiące wcześniej i teraz powiedziałam jaki kolwiek mocniejszy bol odrazu tel do gin i szpital .....

Bozienka no bo właśnie ja się z mężem rozstałam. Nie wiem które jest głupsze ale masakra.
W pierwszej ciąży przeszłam to samo ; (

Hej witam się zamulenie i ja, bo spać jak cholera się chce.

Magda trzymam kciuki abyś się nie zaraziła od dzieci &&& a nie możesz ich dać do kogoś na wakacje w sensie babci aby zmniejszac ryzyko u Ciebie? Daj znac czy się umówiłaś u poloznej koniecznie.

Carolajna nie stresuj się bo to nic dobrego dla dziecka i ono jest teraz priorytetem!

A ja poszłam wczoraj do laryngologa i mam przewiany staw żuchwowo szczękowy, mam przeczekac i po 12 tygodniu apap brać - wydaje mi się że już mogę, ale stosuję ten heviran na opryszczkę i nie chce przesadzać. Chciałam sie zapisać na badania do laboratorium a babka w rejestracji sie nie spytala czemu nie chce iśc do gina on da skierowanie a mają nowego ze szpitala dobrego u nas i niepotrzebnie prywatnie. No i jutro wizyta :) ciesze się strasznie, bo moja normalna jest 28.07. Ja i tak chce chodzic prywatnie do mojej bo i zwolnienie daje bo wie jaka sytuacja u mnie w pracy, i zawsze tel odbierze. Ciekawe czy na dwa fronty sie da aby ten na nfz nie wiedział.

Ehhh carolajna nie ważne kto jest glupszy tylko kto pierwszy ustąpi i zacznie rozmowę na spokojnie. Pogadajcie na spokojnie bez emocji i zobaczysz że się ułoży

Yyyy ze się tak spakowal i poprostu poszedł ?? . A wejs go pogoń nie odzywaj się do niego pokaż ze bez niego dajesz rade i zobaczysz wróci z podkulonyn ogonem

reklama
Do góry