reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dzwoniłam do tej położnej kilka razy, ale nie dobiera. Nagrałam jej wiadomość na poczcie. Coś czuję w kościach,że w końcu prędzej moja wróci z tego urlopu. Jeszcze dziś dzwonili z banku i muszę tam jakoś podskoczyć....no rozdwoić się to za mało :confused2:

Carolajna serio tak po prostu poszedł? Musi być jakiś powód. Kochana, uważaj na siebie. Nie powiem Ci,że masz się nie denerwować, ale chociaż spróbuj z nim wyjaśnić sytuację. Przytulam mocno :sorry:

Ati dziękuję :* Kochana, jeśli jest już wysypka, to okres zarażania mamy za sobą i w tej chwili oddanie gdzieś dzieci, czy moja izolacja nic nie pomoże. Muszę zrobić te badania i modlić się,żeby nic nie wyszło.

Ledwo przyszłam już idę....ehhh....

Magda nie wiem czy Cię to pocieszy ale mój syn dolapal polpasca nie wiadomo z kad i tez się obawiałam ze od niego złapie to świństwo ale zaraził córkę która miała ospę i brata który też miał polpasca i mnie to wszystko ominęło i mam ogromną nadzieję że Ciebie tez ominie .

Aaaaaaa dziewczyny z tego stresu dosłownie mi się ryczec chce :-( nie wiem co się zemna dzieje ani nic mi nie dolega ani nie boli a jednak stres jest wielki :-(

bozienka przez kolano i po dupie zaraz ;-) będzie dobrze - chociaz jak mi ginka robiła usg ostatnio to swoje serce słyszałam ale Ty juz widziałaś dzidzie żywą i czemu ma być żle?

reklama
Do góry