reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny,
Ja w sumie też mam dziś wizytę prywatną, ale nfztową miałam w zeszłym tyg, więc idę bez stresu. A nawet powiem że mi się nie chcę, bo chyba bakcyl który wywołał temp u dzieci, u mnie spowodował jakieś zapalenie gardła. Blee... Boli mnie od ucha do ucha :-|
Ati - ja na NFZ i prywatnie robię drugą ciąże i bardzo polecam. A może trafisz na naprawdę fajnego lekarza? Mój nfztowy jest taki względny, ale raczej nie zdecydowała bym się tylko na niego.
Aschlee - mój prywatny oceniał mi bliznę pod koniec zeszłej ciąży i teraz już też ją dokładnie oglądał, bo stosunkowo szybko będzie kolejny poród. Ale on tez jest przewrazliwiony w tym temacie. Szczególnie że poprzednio miałam bardzo ładnie zarośniętą bliznę, teraz też to ładnie wygląda, więc nie czuję powodów do obaw.
Carolajna - współczuję Ci sytuacji. Mam nadzieję że Twój pójdzie po rozum do głowy... Mi się teraz zdarzają czasem bardzo dziwne humory, ale T. na szczęście bierze poprawkę na ciążę. Szkoda tylko że dzieci nie dają taryfy ulgowej.
Magda - Ty to się masz. Zrób jutro koniecznie te badania, bo ile można trzymać kciuki ;-)

Kochana mnie tez wczoraj bardzo bolalo ale bylo wszystko w dobrze.Zycze Ci aby i u Ciebie skonczylo sie tylko na strachu.Wracaj do nas z dobrymi wiesciami

Zuzanko nigdy nie trafiłam na zamknięte laboratorium :eek: No ale dziś mi wszystko idzie pod górkę....jutro będę tam na pewno na czas :tak:

Carolajna, Bozienka powodzenia!!!

reklama
Do góry