reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Naprodukowalyscie przez jedna sobote, ale dobrze, dobrze...przynajmniej mam poradnik ja rozszerzac diete ;) my zaczynamy za dwa tygodnie.

U nas wczoraj rodzinna impreza, imieniny mojej mamy :) Antos dzielny, nie bal sie nikogo, a na widok dzieci pial z zachwytu :)

Antka pogryzly wczoraj strasznie komary, najgorsze, ze sie drapal :/ ma czerwone bardzo.
Magmich smarowalas swojej Eri fenistilem slady po ukaszeniach?
Moze wiecie jak łagodzic swedzenie? bo ja w ramach desperacji slinilam mu i dmuchalam... pomagalo na krotko...

u nas dzis upaaaaał

reklama
Ola u nas tez upal a jutro ma byc jeszcze gorecej.Mnie to nie przeszkadza ale mala chyba nie lubi takich temperatur :/

Kurde czekam na wiesci o tym naszym zamknietym ale na razie cisza :(

Naprodukowalyscie przez jedna sobote, ale dobrze, dobrze...przynajmniej mam poradnik ja rozszerzac diete ;) my zaczynamy za dwa tygodnie.

U nas wczoraj rodzinna impreza, imieniny mojej mamy :) Antos dzielny, nie bal sie nikogo, a na widok dzieci pial z zachwytu :)

Antka pogryzly wczoraj strasznie komary, najgorsze, ze sie drapal :/ ma czerwone bardzo.
Magmich smarowalas swojej Eri fenistilem slady po ukaszeniach?
Moze wiecie jak łagodzic swedzenie? bo ja w ramach desperacji slinilam mu i dmuchalam... pomagalo na krotko...

u nas dzis upaaaaał
Chicco na ugryzienia

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Aschlee na poszalałaś nie ma co. A dla siebie też coś kupiłaś?

Katjuszkaa pewnie że u nas fajnie bo my fajne dziewczyny jesteśmy:)

Ola ostatecznie obeszło się bez smarowania ale tak ja przeczytałam w ulotce to na niewielkich powierzchniach ciała można fenistil zastosować.

Caro jak samopoczucie? Pamiętaj żeby odrobinkę zwolnić;) chociaż pewnie w Twoim przypadku to pewnie trudne;);)

Ja dzisiaj zaliczyła rossmanna (wolę w niedzielę bo mniej ludzi), właśnie skończyliśmy obiadek mężuś zmywa a ja zaraz zmykam szykować jedzonko dla najmłodszego członka rodziny.
A mówiłam że będą upały;)

hej. U nas dla odmiany duszno i deszczowo..
obiad wyszedl sredni,Karol wciagnol brokuly I spi.dzis zaczol sie przemieszczac na macie ,widac ze szykuje sie do raczkowania:cool2:
CARO ty podajesz ze sloiczka jabuszko?

Ola ba ukaszenia spryskuje oktaniseptem polosna polecila I na nast dzien zaczerwienienia znikaja:)

Ja dzis na obiad dalam rybke z warzywami i ryzem.Ryz juz w wiekszych kawalkach.

Magmich sobie na razie nic.Wyciagnelam hantle i zamierzam wrocic do formy.

Cwiczy ktos ze mna?

1469363197727.jpg

Załączniki

• 1469363197727.jpg
    1469363197727.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 271
reklama
Ja chetnie i pobiegalabym i na rower poszla :-)
A moj niuniu robi za hantle ;-)
Jak sie nic nie zepsuje w pogodzie to pojde pewnie na godzinke pobiegac wieczorem ;-)
Czekam tylko na m jak z pracy wroci :-)

Do góry