reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Naprodukowalyscie przez jedna sobote, ale dobrze, dobrze...przynajmniej mam poradnik ja rozszerzac diete ;) my zaczynamy za dwa tygodnie.

U nas wczoraj rodzinna impreza, imieniny mojej mamy :) Antos dzielny, nie bal sie nikogo, a na widok dzieci pial z zachwytu :)

Antka pogryzly wczoraj strasznie komary, najgorsze, ze sie drapal :/ ma czerwone bardzo.
Magmich smarowalas swojej Eri fenistilem slady po ukaszeniach?
Moze wiecie jak łagodzic swedzenie? bo ja w ramach desperacji slinilam mu i dmuchalam... pomagalo na krotko...

u nas dzis upaaaaał

reklama
Ola u nas tez upal a jutro ma byc jeszcze gorecej.Mnie to nie przeszkadza ale mala chyba nie lubi takich temperatur :/

Kurde czekam na wiesci o tym naszym zamknietym ale na razie cisza :(

Naprodukowalyscie przez jedna sobote, ale dobrze, dobrze...przynajmniej mam poradnik ja rozszerzac diete ;) my zaczynamy za dwa tygodnie.

U nas wczoraj rodzinna impreza, imieniny mojej mamy :) Antos dzielny, nie bal sie nikogo, a na widok dzieci pial z zachwytu :)

Antka pogryzly wczoraj strasznie komary, najgorsze, ze sie drapal :/ ma czerwone bardzo.
Magmich smarowalas swojej Eri fenistilem slady po ukaszeniach?
Moze wiecie jak łagodzic swedzenie? bo ja w ramach desperacji slinilam mu i dmuchalam... pomagalo na krotko...

u nas dzis upaaaaał
Chicco na ugryzienia

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Aschlee na poszalałaś nie ma co. A dla siebie też coś kupiłaś?

Katjuszkaa pewnie że u nas fajnie bo my fajne dziewczyny jesteśmy:)

Ola ostatecznie obeszło się bez smarowania ale tak ja przeczytałam w ulotce to na niewielkich powierzchniach ciała można fenistil zastosować.

Caro jak samopoczucie? Pamiętaj żeby odrobinkę zwolnić;) chociaż pewnie w Twoim przypadku to pewnie trudne;);)

Ja dzisiaj zaliczyła rossmanna (wolę w niedzielę bo mniej ludzi), właśnie skończyliśmy obiadek mężuś zmywa a ja zaraz zmykam szykować jedzonko dla najmłodszego członka rodziny.
A mówiłam że będą upały;)

hej. U nas dla odmiany duszno i deszczowo..
obiad wyszedl sredni,Karol wciagnol brokuly I spi.dzis zaczol sie przemieszczac na macie ,widac ze szykuje sie do raczkowania:cool2:
CARO ty podajesz ze sloiczka jabuszko?

Ola ba ukaszenia spryskuje oktaniseptem polosna polecila I na nast dzien zaczerwienienia znikaja:)

Ja dzis na obiad dalam rybke z warzywami i ryzem.Ryz juz w wiekszych kawalkach.

Magmich sobie na razie nic.Wyciagnelam hantle i zamierzam wrocic do formy.

Cwiczy ktos ze mna?

1469363197727.jpg

Załączniki

• 1469363197727.jpg
    1469363197727.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 278
reklama
Ja chetnie i pobiegalabym i na rower poszla :-)
A moj niuniu robi za hantle ;-)
Jak sie nic nie zepsuje w pogodzie to pojde pewnie na godzinke pobiegac wieczorem ;-)
Czekam tylko na m jak z pracy wroci :-)

Do góry