reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Ja też lekko podgrzewam z tym że ja tak jak już pisałam podgrzewam w małej filiżance i nie przekładam do innej miseczki to mi tak szybko nie stygnie.

reklama
Ale mnie dzisiaj przy niedzieli mąż wku... pojechał zawieść bratu pompę do wody i siedzi tam i siedzi nawet telefonu nie wziął. W końcu zadzwoniłam do szwagra i co słyszę śmiech chich kawka herbatka a ja tu siedzę sama z dziećmi. Normalnie ryczeć mi się chce nie dość że w tygodniu do późna sama to jeszcze w wolny dzień i taki numer odwalił.

No wrócił już no i faktycznie w ogóle nie widzi problemu jeszcze się dziwi o co mi chodzi. Nie no ja zaczynam podejrzewać że facetom brakuje jakiejś złączki w mózgu i dlatego odwalają takie cyrki. Biedni....

Mag a nie masz jakiegos pilnego wyjścia choc na chwilkę: zakupy śmieci itd.
Alicja zjada cały słoiczek 125g więc ja podgrzewam w słoiczku- wsadzam go do miseczki z gorąca wodą i jak karmie tak szybko nie stygnie bo słoiczek jest ciepły:)
Natka marchewka słodziutka:) teraz marchewkowa kupka bedzie a jak nie to zrównoważ sobie jabłuszkiem;)

Natka a dajesz ze słoiczka? ja miałam słoiczek na początku na dwa dni bo tyle moze otwarty stać w lodówce i tak zmieniałam a teraz jak zjada cały/prawie cały to codziennie staram się coś innego.

Natka to zalezy od Was:) jak chce Ci się robić codziennie co innego to podziwiam:)))) a ze słoiczka zobaczysz ile zje, tylko nie podgrzewaj całego na raz jak Karolek je na razie mniej, bedziesz miała na dwa dni:)

Aschlee no wygląda pysznie, dobrze ze moja owoce różnych firm wciska bo gerber jest dość ubogi.

reklama
demolka dzieki za podowiedz tylko powiedzcie mi czy owoce juz rez moge dawac kupilam jabuszko I morele z hippa czy wstrzymac sie jeszcze?;)wiem,wiem ..mecze Was;-)

Do góry