reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Carolajna dzięki ;) a Twoj Danio to łakomczuszek :tak:

Magmich Twoj sie nauiczyl przy starszej corce to nie myli zabawek z nocnikami :D

Bettina faktycznie ta biedra jakas taka niemrawa. A ta hula kula to chyba tez nie to, czego Antos by chcial...hmmm

Ostatnio jego ulubiona zabawa jest chyba zrzucanie wszystkiego na podloge. Jak go trzymam na rekach to siega, schyla sie, wyciaga raczki po wszystko, do szafek, polek itd. a jak juz dopnie swego to bach na podloge i sie przyglada.

A gdzie jest Mkvet?

Któraś dziewczyna tu pisała, że hula kula fajna, nie pamiętam kto hmm :confused: Hania za kilka dni dostanie kulę to powiem Ci czy warto ;)

Bettina ja o chrupkach też już myślałam ale zaczniemy w przyszłym miesiącu.

Ola a Mkvet nie jechała na urlop nad morze?

Bettina to poczekam :D a co Hania jeszcze dostanie? :D

Magmich ale chyb tylko na tydzien miala jechac... czy na dluzej? :>

Hmm... a tego to nie pamiętam. Mnie bardziej zastanawia co z Magdą z UK bo jakoś mimo tego że jest bardzo zajęta to co jakiś czas udawało jej się wygospodarować chwilkę by do nas zajrzeć a teraz już długo cisza.

Ola na liście zakupów jest smartfon fisher prica :D Bo ta kula to okazyjnie od koleżanki bo tak to nie wiem czy bym się na to skusiła ;)

Od Magdy brak wieści, Bozienki i jeszcze kilka innych dziewczyn

Magmich a przypomnij kiedy zaczęłyście rozszerzać dietę? Ile razy proponujesz jedzenie inne niż mleko w ciągu dnia?

reklama
Mamich o Magdzie tez myslalam, sprawdzalam to ostatnio online byla 23 kwietnia :o

Bettina Antek jeszcze chcialby szczenieczka-uczniaczka :)

Do góry