reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
No i co...weszlam na hippa i mnie wywialo pokupowac troche nowosci smakowych.

Wybor dosc duzy :tak:

1468774916509.jpg
1468774928227.jpg

Vivula na sam widok az sie trzesie [emoji1]

Demollka u mnie gerbera nie ma niestety a pamietam ze starsza corka lubiala albo soczki bobofruty.

Nam tez na poaczatku sloiczki starczaly na dwa razy teraz juz od kilku dni sloiczek na raz jemy a na drugi dzien cos innego.

Załączniki

• 1468774916509.jpg
    1468774916509.jpg
    66,8 KB · Wyświetleń: 232
  • 1468774928227.jpg
    1468774928227.jpg
    106 KB · Wyświetleń: 233
Natka ja wlalam wrzatek do miski i w to wstawilam mniejszą z jedzeniem. Nie sprawdzałam jaką ma temperaturę w trakcie jedzenia. Musze poszukać instrukcji os podgrzewacza i w nim będę grzać chyba.
U nas dzisiaj dynia i na jutro też zostało. Potem zobaczymy :)

Magmich doskonale Cię rozumiem, mój nie potrafi zrozumieć ze w niedzielę mam ochotę tez na inne towarzystwo niż Hani [emoji19]

Aschlee ale macie duży wybór [emoji2]

Padlam dzisiaj, takie coś to tylko facet wymyśli. Mówię do mojego ze musimy kupić garnuszek na klocuszek a ten po co jej nocnik juz [emoji23]

Jakie macie sliniaki? :)

Natka mi pediatra doradziła najpierw tydzień dwa warzywa a potem owoce, bo dziecko może się przyzwyczaić do owoców ponieważ są słodsze i nie będzie chciało próbować innych smaków.Choć i tak widzę że np banan i brokuł to nie gust mojej córci:)

Aschlee ładny macie wybór! nie dziwię się ze Vivi szaleje hehe

Bettina i tak to właśnie jest z chłopami hhehe

Bettina moj to samo dzis powiedzial z ty garnuszkiem!!! serio!! :D:D hahaha
a probiotyk Antek jeszcze dostaje bo lekarka zlecila, bo on rzadko robi kupy...

Carolajna nie widze na stronie coodo tego stroju :( gdzie kupilas? ;)

Magmich moj pol dnia wczoraj spedzil czyszczac sobie felgi... a potem spadl deszcz haha :-) :):-) :)

Boze droi czy tylko ja tu jeszcze karmie tylko mlekiem? :o

Czy Wasze maluchy potrzebuja takiej zabawki?Link do: UCIEKAJĄCA BIEDRONKA Biedroneczka Smily Play UCZY Bo Antos by znowu jakas chcial, ale nie wie jaka :/

Rany to widzę że większość chłopów takie manewry odstawia. Mój już wie co to garnuszek na klocuszek bo już stoi u nas w szafie i jak do tej pory nie posłużył jako nocnik:):):)

Ola Ty jak zwykle musisz kusić zabawkami.

reklama
Demolka warto za jakiś czas spróbować ponownie z bananem i brokułem :)

Magmich w ikei też jest śliniak z rękawami, ciekawe czy rozmiar będzie pasował.

Ola no mówiłam, że takie rzeczy to tylko chłop wymyśli. :p Hania już całą listę zabawek zrobiła, które by chciała mieć. :o:oops:
Twój Antoś szczęściarz kp więc na co mu słoiki ;) :D
Hula kula nie lepsza?
Oglądałaś filmik?

Do góry