reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Betti kapiemy sie w wanience ,myje woda ja po kapieli I jest czysta.mata jest fajna bo maly nie slizga sie po waniece.
my tez od pon zaczynamy jedzonko I bardzo to przezywam :p Betina pojedyncze warzuea tj dynia ,marchew itp robisz sama czy sloiczki kupukesz

reklama
Stwierdziłam, że zacznę od słoiczków a później będę gotować. Zobaczymy jak to wyjdzie bo już nie raz ja coś "planowałam" a dziecko swoje ;)

Bettina ja zaczęła od jednoskładnikowych i przerobiłam wszystkie po jednym słoiczku (u mnie to była marchew, dynia i brokuł) Jak już wiedziałam że nic z tego nie uczuliło to poszłam dalej i kupiłam marchewkę z ziemniaczkiem. Jak i to się przyjęło to był szpinak z ziemniakiem. Potem doszła taka jarzynka z bobovity po 4 mc tam jeżeli dobrze kojarze oprócz marchwi i ziemniaka był por.
A teraz to już testujemy "dania mięsne" i jak na razie najlepiej wchodzą;)

Aaa kalafiorka też u siebie nie widziałam.

Ostatnia edycja:
Carola, bo Danielek czeka na pizze;)
Widze,ze wstalas dokladnie o tej samej godzinie co my.

W ogole to mały spal od 18.3o do 4.oo po butli spal a ja nie moglam. A o 5.oo zaczal juz swe spiewy, dzis nowy repertuar:" baaa booo baaaa oooo".

U nas dalej pada:/
Kawka w toku...:)

hej.
Chłopaki obaj równo się obudzili, o 6 :/ dobrze, że mąż z pracy przyjechać akurat :D że świeżymi buleczkami :D

Zaraz zbieramy się do chirurga z Leonem. A pogoda jesienna. Cała noc wialo i padało. Teraz chociaż nie pada.

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czesto chodze w pizamie do 10 :D ale Antek zwykle budzi sie okolo 8 wiec zanim sie najje, zanim ja sciagne mleko z prawej piersi, zanim to, zanim tamto to robi sie 10.

Bettina ale Ci warzywo przyslali :D od ktorego to miesiaca? My dostalismy od nich mafefke :D

Caro co to za siedzisko do kapieli?

My korzystalismy z takiego lezaczka frotte do kąpania, ale ten materiał zniszczyl sie przez olej lniany, strasznie smierdzial, nie szlo go doprac w zaden sposob i go wyrzucilam..

A dajecie juz dzieciaczkom zabawki do kapieli? Ja ostatnio wrzucialm Antkowi kaczuche to.... mial ja gdzies :D

A z lezaczka bujaczka Antek sie zsuwa, nawet jak jest przypiety, ostatnio zostawilam go doslownie na chwile tzn. spuscilam tylko z oka a on stopami sobie tupal po podlodze.

PaniAg a jaka hustawke Antos chce? :D

Zblizaja sie imieniny mojej mamy, a ja nie mam pomyslu na prezent :/

Ola kalafior po 4 m-cu, wszystko pokupowałam po 4 bo to gładka papka :p Szkoda, że nie ma go w sklepach bo jest bez dodatków, 100% kalafior ;)
Magmich to już bogatą macie dietę. A owoce już dajesz? Kaszki?

U nas Hanula kopie w to urządzenie do bujania aż się coś rozłącza i przestaje grać :p

Ola u nas Hanula ma niedługo imieniny, to dopiero wydarzenie :D

reklama
Do góry