reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Betti kapiemy sie w wanience ,myje woda ja po kapieli I jest czysta.mata jest fajna bo maly nie slizga sie po waniece.
my tez od pon zaczynamy jedzonko I bardzo to przezywam :p Betina pojedyncze warzuea tj dynia ,marchew itp robisz sama czy sloiczki kupukesz

reklama
Stwierdziłam, że zacznę od słoiczków a później będę gotować. Zobaczymy jak to wyjdzie bo już nie raz ja coś "planowałam" a dziecko swoje ;)

Bettina ja zaczęła od jednoskładnikowych i przerobiłam wszystkie po jednym słoiczku (u mnie to była marchew, dynia i brokuł) Jak już wiedziałam że nic z tego nie uczuliło to poszłam dalej i kupiłam marchewkę z ziemniaczkiem. Jak i to się przyjęło to był szpinak z ziemniakiem. Potem doszła taka jarzynka z bobovity po 4 mc tam jeżeli dobrze kojarze oprócz marchwi i ziemniaka był por.
A teraz to już testujemy "dania mięsne" i jak na razie najlepiej wchodzą;)

Aaa kalafiorka też u siebie nie widziałam.

Ostatnia edycja:
Carola, bo Danielek czeka na pizze;)
Widze,ze wstalas dokladnie o tej samej godzinie co my.

W ogole to mały spal od 18.3o do 4.oo po butli spal a ja nie moglam. A o 5.oo zaczal juz swe spiewy, dzis nowy repertuar:" baaa booo baaaa oooo".

U nas dalej pada:/
Kawka w toku...:)

hej.
Chłopaki obaj równo się obudzili, o 6 :/ dobrze, że mąż z pracy przyjechać akurat :D że świeżymi buleczkami :D

Zaraz zbieramy się do chirurga z Leonem. A pogoda jesienna. Cała noc wialo i padało. Teraz chociaż nie pada.

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czesto chodze w pizamie do 10 :D ale Antek zwykle budzi sie okolo 8 wiec zanim sie najje, zanim ja sciagne mleko z prawej piersi, zanim to, zanim tamto to robi sie 10.

Bettina ale Ci warzywo przyslali :D od ktorego to miesiaca? My dostalismy od nich mafefke :D

Caro co to za siedzisko do kapieli?

My korzystalismy z takiego lezaczka frotte do kąpania, ale ten materiał zniszczyl sie przez olej lniany, strasznie smierdzial, nie szlo go doprac w zaden sposob i go wyrzucilam..

A dajecie juz dzieciaczkom zabawki do kapieli? Ja ostatnio wrzucialm Antkowi kaczuche to.... mial ja gdzies :D

A z lezaczka bujaczka Antek sie zsuwa, nawet jak jest przypiety, ostatnio zostawilam go doslownie na chwile tzn. spuscilam tylko z oka a on stopami sobie tupal po podlodze.

PaniAg a jaka hustawke Antos chce? :D

Zblizaja sie imieniny mojej mamy, a ja nie mam pomyslu na prezent :/

Ola kalafior po 4 m-cu, wszystko pokupowałam po 4 bo to gładka papka :p Szkoda, że nie ma go w sklepach bo jest bez dodatków, 100% kalafior ;)
Magmich to już bogatą macie dietę. A owoce już dajesz? Kaszki?

U nas Hanula kopie w to urządzenie do bujania aż się coś rozłącza i przestaje grać :p

Ola u nas Hanula ma niedługo imieniny, to dopiero wydarzenie :D

reklama
Do góry