reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Bettina to ciekawe dlaczego kalafiora nie ma w sklepach, mam na mysli tego w słoiczkach...
Moja mama tez Hanula :D A Twoja Hania nie mowila Ci jeszcze co chce dostac? :D

PaniAg tez myslalam o reczniku, ale ja wole dawac bardziej sentymantalne prezenty bo mama zawsze z takich sie bardziej cieszy. Np. kiedys bardziej byla zadowolona ze zdjecia calej rodziny, oprawionego w ramke niz z kompletu talerzy...

reklama
O takie cudo:
1468573324-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hani też się taka huśtawka podoba :D 6 lat temu kupowałam coś podobnego mojej bratanicy tylko krzesełko było z tacką więc dziecko mogło jeść a jak dziecko wyrosło z huśtawki to z krzesełka można było korzystać osobno bo było odczepiane i moja bratanica jeszcze bardzo długo z krzesełka korzystała więc polecam poszukać huśtawki z odczepianym krzesełkiem ;)

My jeszcze nie przeszliśmy z kąpaniem do wanny ale podobno siedzisko od krzesełka do karmienia z ikei może pełnić podobną funkcję :D

Bettina tak daje owoce ale nie za często poza tym mam wrażenie że E woli warzywka. Co do kaszki to tą ryżową dałam może z trzy razy. Smakowało ale one zawierają cukier i jak na moje są dość słodkie. Teraz do wieczornego mleka dosypuję kaszkę manną z glutenem. Demollka mi podpowiedziała która jest bezcukrowa;)

Ola jak Twoja mama lubi takie prezenty to może taki naszyjnik otwierany do którego można włożyć zdjęcie.

Moje dziecię nie lubi takiej wietrznej pogody, jakaś niespokojna jest. Ja też nie mogłam zasnąć a paskudne wietrzysko połamało mi rododendrona :wściekła/y:

demolka, magmich, zdradzicie nazwe tej bezcukrowej kaszki?

zaczynam w internetach lekture pod haslem "rozszerzanie diety" bo gubie sie w tych wszystkich kleikach, kaszkach i innych :/

reklama
Magmich a która kaszka jest bezcukrowa? My jeszcze tylko i wyłącznie kp ale za chwile będziemy rozszerzać dietę więc muszę się zaopatrzyć ;).

Przeraża mnie to co na tym świecie się dzieje :(:no:.

Pogoda u nas jakby się uspokoiła przed chwilą spadło tylko kilka kropek deszczu. Słoneczko się przebija przez chmurki :) a termometr wskazuje jak na razie 20°C . Miejmy nadzieję że już teraz będzie tylko lepiej;). Chce wyjść z małym na spacer bo wczoraj koczowaliśmy cały dzień w domu:(

EDIT:
Caro dzięki za kaszkę ;).

EDIT 2:
Magmich nie wiem jak to się stało ze myślałam że to był wpis Caro. Tobie dziękuję za kaszkę :);)

Ostatnia edycja:
Do góry