reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Anit a w poście wyżej wrzuciła linka do tej kaszki co mam ją z polecenia Demollki:)

Betula cieszę się że mogę coś podpowiedzieć.;)

Właśnie miałam pisać betula że mam z bobovity ryżowa i jest też bez cukru:)

Alicja też by chciała taką huśtawkę:))) tylko zeby nie chciała na niej urzędować od 5 rano tak jak drugi dzien z rzędu!! Nosz przecież to środek nocy!!!
Carola!!!! no super i na to czekałam niech się pięknie tam wykluwa kolejny maluszek i oczywiście czekamy do wtorku. Ciekawe która do Ciebie pierwsza dołączy, może zaczniemy obstawiać hihi

też nie widziałam kalafiora ponoć w DE mają inny asortyment, kumpela się śmiała ze nawet te same produkty od innego miesiaca polecane:)

Przejrzałam te kaszki tak na szybko i cukier jest w składzie mm, które te kaszki zawierają ;)

Byłyśmy z Hanią w sklepie z zabawkami. Wszystkie na jedno kopyto robione, szczególnie te z fisher prica. Ciężko cokolwiek wybrać :confused2:

Bettina czyli co Hania sobie nic nie wybrała:)

Moja ma mistrza. Zaglądam do łóżeczka a ona śpi. Odczekałam troszkę i stwierdziłam że też się położę bo spać mi się chce. Zdążyłam przykryć się kocem a dzieć wstał pograndziła z pół godziny i dalej poszła spać.

reklama
A my byliśmy w Auchan. Tam od dołu do góry pelno słoiczków, przejrzałam chyba wszystkie, ale kalafiora nie było :-D w ogóle dziwne te niektóre dania :-D

A i poczułam sie dowartosciowana, bo mnie facet w autobusie podrywal, dziwne, bo bylam z wózkiem :O
Poza tym w Re kupiłam sobie spodnie z dziurami na kolanach :-D

Tez za bardzo nie ogarniam tego rozszerzenia diety, muszę znaleźć w necie jakis dobry artykuł, w którym będzie jasno i wyraźnie napisane co i jak mam podawać :-D

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry