reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
z tego co pamietam Caro ma wizyte we Wtorek;-)

Betii my nie mamy lezaczka ,ale bujaczek elektryczny I on jest moim wybawieniem jak cos robie :) niestety tylko do 11kg ,ostatnio zaczelo sie skrzypienie gdy wsadzam go do bujaka . ;\ nie wiem czym zastapie to w krzeselku do karmienia tez siedzi ale nie juz tak chetnie.

Dzis testowalismy mate antyposlizgowa podczas kapieli i powiem Wam ze jestem zadowolona .zawsze podkladalam pieluszke tetrowa to Karol ja rozkopywal

Caro to w takim razie zaciskamy kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze :)

Natka a kąpiecie się w wanience? Co to za mata? Jak z utrzymaniem jej w czystości?

Odebrałam dzisiaj z poczty paczkę od bobovity. Dostałam kalafior i kaszkę. Nie widziałam takiego słoiczka w rossmanie. Czy asortyment słoiczkowy różni się między sklepami? :confused: jakie pojedyncze warzywa kupowałyście? Ja mam marchew, dynię, brokuł i teraz ten kalafior. W rossie nie było zbyt dużego wyboru jeżeli chodzi właśnie o pojedyncze warzywa. Jak szybko przeszłyście do dań bardziej bogatszych w składniki? ;)
My zaczynamy w niedzielę i przeżywam :zawstydzona/y::D

Carola, moc naszych trzymanych kciukow dziala ;)

Kamaa, uwazam,ze kazdy kto tak gada to zazdrosci.

Ola, jak ja jem to Antek albo w bujaku obok, albo na sofie obok albo na macie. Ostatecznie na kolanach jak ma zly humor;) Sam zostaje jak ide sie rano myc. W lozeczku.Drzwi lazienki mam otwarte i go slysze. Nie moge czekac az zasnie rano bo bym chodzila nieubrana do 1o nieraz;)

reklama
Do góry