reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Betula sama jestem alergikiem, niestety pewne rzeczy wiem z doświadczenia :p
U nas z butelki Hanula teraz będzie piła tylko mleko a wodę i herbatki z doidy i niekapka. Na szczęście Hania nie umie czytać i nie wie, że niekapek jest po 6 m-cu ;)

Ola dzisiaj mało interesująca paczka, zamówiłam mopa viledy bo te tanie badziewie doprowadzało mnie do szału :angry:

Carolajna zdrowia dla was. :(

U nas mleko na kranówie a do picia woda babydream przegotowana normalnie w czajniku elektrycznym. Nigdy nie gotowałam 5 minut :confused:

reklama
czemu wode zrodlana trzeba gotowac?:szok:
kranowe to rozumiem, ale zrrodlana? :unsure:
przeciez to juz nie noworodek... za chwile pol roku skonczy..

i jakie macie niekapki bo ja wszystko tommee tippee mam, ale niekapki podobno maja slabe

Ostatnia edycja:
Ja mam taki http://sklep.dib.com.pl/galerie/a/avent-kubek-niekapek-pin_3622.jpg
Hanula chce mieć też bidon ze słomką i ten chyba kupimy canpola. Ogólnie podobają nam się naczynka skip hop i się czaję na nie no ale nie należą do najtańszych :oops:
Carolajna polecasz jakiś?

Tak z ciekawości? Jakie jest wasze podejście np do bawienia się przez inne dziecko zabawkami waszego malucha? Chodzi mi o te co są brane do buzi. Jak przychodzi do nas jakiś maluch to pozwalam się bawić ale potem Hani nie daję tych zabawek, po wizycie idą do prania albo mycia.

ola my tez spimy z Karolem i jest to wygodne dla nas((dla meza nie koniecznie:))ale tak jak mowisz, bliskosc rodzica z dzieckiem jest wazna

Caro zdrowka;*

Betti ja robie dokladnie tak jak Ty.dzieci moga sie basic ale jak gryza grzechotki to musze wyparzyc bo nie dalabym dziecku po Kims

Betula to mnie teraz zazylas...nie wiem czemu gotujemy, z rozpędu?

Bettina my nie mieliśmy jeszcze takiej sytuacji z zabawkami, ale chyba zrobiłabym tak samo.

A co myślicie o tych kubkach Aventu 360 stopni? Antek chce taki jak będzie starszy ;-) Betula ja mysle, ze niekapek tomme jest spoko, sporo dzieci w żłobku je miało.

Carolajna a jakie objawy mial Danielek? Żeby szybko wyzdrowial...

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Betula widoki u Ciebie iście wakacyjne:);)

Ola ja wodę gotuję w czajniku tak jak dla nas. Przez pięć minut to chyba na początku jakoś gotowałam. Kubek 360 gdzieś u mnie stoi w szafie z tym że innej firmy. Jakoś szału u nas nie zrobił. Nawet sama próbowałam się z niego napić ale za chiny mi się nie udało.

Caro zdrówka dla Danielka oby szybciutko przeszło.

Bettina w życiu nie dałabym małej obciumkanej przez inne dziecko zabawki. Akurat na tym punkcie to mam fioła. Mogę jej dac coś co spadło na podłogę spoko ale oblizane przez inne dziecko nigdy.

reklama
Do góry