reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Szczerze mowiac, to ja nigdy nie gotowalam tej wody 5 minut...Jakos nigdy nie bylo na to czasu :D

Carolajna a masz podejrzenie gdzie maly mogl sie tak przeziebic?

Bettina ten doidy kupilas stacjonarnie czy przez internet ?

A zdarza Wam sie oblizac smoczka zamiast myc jak upadnie?

My ze spaceru wrocilismy po 40 minutach, bo upal, ale przynajmniej Antek wypil mi 40 ml wody :)

Moze jakbysmy byli 50 minut to by wypil 50 ml? haha :D :D

To Magmich tak jak u nas, zagrzmialo juz kilka razy, wieje. Na termometrze 32C

Ola, tez docenilam dzis upal pod wzgledem picia dziecka. Wypil 6o mll herbatki ale lyzeczka tak jak ktores z was tu pisaly.

Potem z niewyspania soe darl, wzial cyc na 3 sekundy i spi.

Ostatnio gardzi cycem co mnie smuci. Niedosc,ze mam tak malo pokarmu, za malo zeby odciagac to on juz nie bardzo chce to co w ogole jest. Zawsze jakies szczatkowe karmienie mial.

Wstaje. 4o minut pospal...

Dziewczyny gdzie się bobasom wyłącza opcję marudzenia:)?

Na moją to chyba pogoda dziś działa bo nawet bawić się nie chce tylko z mamą w laptopie by siedziała.

mag chetnie bym z opcji "off" dzis skorzystala ;))
maly nareszcie zasnol (od 7rano spal 2razy po 20min)wkoncu padl ,ale co ja z nim mialam :) nareszcie maz przyznal ze bycie z dzieckiem w domu to nie takie latwe:-)

reklama
Do góry