reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Zdjęcie mi ucieka...
1468249851-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
bettina, masz jakis panent na te nogi miedzy szczebelkami? zalozylas ochraniacz? moja jak sie obraca to szczebelek miedzy nogami, a nogi na calej dlugosci poza lozeczkiem... :/

caro, daniel daje rade z inhalatorem? czy sie broni?

ja kranowe gotuje normalnie w czajniku, a zrodlanej nie gotuje. musze mlodej zrodlana dawac, bo mam zmiekczacz i przez to - podobno - bardzo uboga chemicznie wode. chociaz w sumie NISKOZMINERALIZOWANA tez malo bogata....

dzewczyny moj bobo przez sen placze I pozniej pusci baczka ,ewidentnie pobolewa brzusio go.tylko ze brzuszek jest miekki I kupka tez byla.
wczoraj zjadlam troche kapusty mlodej I ogorka
a dzis chleb z ziarnami
cos moglo mu zaszkodzic?

Poczytałam i nie pamietam co komu taką macie produkcje.
Carola zdrówka dla małego i sił dla Ciebie!

Ola Ja Ale zawsze biorę rano do nas do łóżka, przytulańcami nie zawsze będzie chciała nas obdarowywać:)

Noc przespana młoda dostała butle o 19 i wstała na cycka o 5!!!! no aż w szoku byłam jak spojrzałam na zegarek

Nowa natka jak karmiłam tylko cyckiem to mnie ostrzegali przed kapustą, spróbuj wymasować

Właśnie jak z butelki woda to chyba mozna bez gotowania, muszę małej znmienić bo ta kranówa taka niedobra, a dzis juz 100ml wciagnęła a jeszcze tak niedawno tak nią pluła!!

reklama
Nie no żywca nie filtruje ale faktycznie napisałam bez sensu. Taki skrót myślowy.

My dzisiaj pierwszy mięsny obiadek mieliśmy i smakował. Oj rośnie mięsożerca po tatusiu. Opcja maruder jak na razie opanowana. No i nawet dwie kupy dzisiaj były:):)

Do góry