reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Moj tez reaguje na swoje imie. Ogolnie jest bardzo pogodnym dzieckiem i fajny z niego śmieszek. Smieje sie nawet jak go daje do lustra;)

NowaNatka ,biedny dzidziusiek. Antek patrzyl ciagle w drzwi jak poszlam do sklepu. Ale zostal z tata.

Ola, moj mąż piwiedzial w zarcie,ze nasze forum to ,,szatanstwo belebubstwo,, hahahah a ja mu na to zeby zalozyl se forum ,,moj.garaz.pl,, albo ,,BabyOpel" zeby pisac

:" hej, umylem dzis mojego opelka, jakich uzywacie plynow, nie uczulaja? - Dzis testuje hak , trzymajcie kciuki. Jak tam wasze opelki. Ja swojemu dzis kupilem nowy zapach..."

Na co mąż smiechem prawie obudzil A. odwrocil sie i poszedl spac.

Wybaczcie ale mam dzis taki humor jakbym sie napila a kompot z wisni tylko doje od rana;)

reklama
PaniAg jesteś superrrr tak mi humor poprawiłaś na koniec dnia że szok. Podziękuj ode mnie mężowi i opelkowi też.:):):)

NowaNatkaok 6tc, we wtorek się dowiem dokładnie.
Czuję się za dobrze...praktycznie zero objawów więc się niepokoję...

U nas choróbsko sie rozwinęło, Daniek kaszle niemiłosiernie, mąż pojechał do apteki.

pobudki co 20 minut, co za noc :/ Haniak mi do tego ryczal od 5 rano niewiadomo czemu i uspokajal sie tylko na rekach. obstawialabym zeby, ale po dziaslach nie widze, zeby sie cos dzialo... humor ma straszny dzisiaj :confused2: w planach byla wycieczka krajoznawcza do Puszczy Niepolomickiej, bo pogoda fajna, ale az nam sie odechcialo po tym wszystkim :confused2:

nie wiem co sie dzieje, a dzikus maly nie chce powiedziec o co chodzi :confused2:

My się najprawdopodobniej zdecydujemy na krzesełko z ikei. Weźmiemy dodatkową tacę, mąż wywierci otwory i będzie podnóżek :D
Carolajna Danielek samodzielnie już w nim siedzi? :)

Ola jak wam idzie karmienie? Walczycie? :)

Hania reaguje na Hanię ale nie za każdym razem jeszcze. Ale już na Hanulę to zero reakcji a tak mówię do niej najczęściej :p

Magmich wyspałaś się? Czy uciekłaś do spa? ;)

Natka my dopiero będziemy rozszerzać. Najpierw muszę kupić. A żeby podać to muszę czekać do niedzieli bo mąż też chce być przy tym :rolleyes2: Karol ma 5,5 m-ca, decyzja należy tylko do Ciebie kiedy zaczniesz. Jeżeli uważasz, że jest gotowy to możesz próbować. Moja koleżanka kp zaczęła jak jej córka miała właśnie 5,5 miesiąca, kp nie ucierpiało bo karmiła ponad rok.

Mój grzebał wczoraj przy samochodzie do 18 :confused2:

Carolajna brak objawów nie oznacza jeszcze, że coś jest nie tak. Na pewno wszystko jest dobrze :)

Betula ja już nie mam pewności czy to zęby Hani dokuczają.:confused2: Ma momenty, że marudzi strasznie i nic nie pomaga ale też dużo czasu jest pogodna. Jak marudzi i dam jej gryzak z lodówki to raz go męczy zawzięcie a raz wyrzuca i nie chce. U nas takie pobudki w nocy są już od tygodnia :confused2:

Bettina tak, zwłaszcza, że mamy ten wkład nadmuchiwany.
Pewnie masz rację ale jednak trochę się stresuję, jeszcze 2 dni i będzie wszystko jasne :)

PaniAg hahaha rozlozylas mnie na lopatki :D :D :D usmialam sie jak nie wiem :D ale wiesz co? Moj nalezy do fun club skody :D i tez siedzi i piszze na tym forum haha :D

Ja to zawsze musze cos wymyslic, wczoraj wlasnie przyszlo mi do glowy, ze Antek nie reaguje na swoje imie a pozniej, ze nie slyszy na prawe ucho, dzis go przetestowalam i wydaje sie, ze reaguje na wlasne imie i slyszy na oba uszka :)
Tez jest baaaaaaaaardzo pogodnym dzieckiem, usmiecha sie caly czas. Wczoraj stojac w kolejce w pepco zaczepial usmiechami Pania i jej coreczke, obserwowalam to i to on zaczal, one na poczatku na niego nie zwracaly uwagi, dopiero jak zaczal sie usmiechac to Panie odwzajemnily usmiech i Pani switowala: rosnie maly podrywacz ;)

Bettina walczymy!! Dzis nie dostanie z butelki nawet łyczka, tak sobie postanowilam. Ma ssac cycocha i koniec :) a u Was widac juz jakiegos zeba? A moze zgascie swiatlo to nie bedzie pobudek nocnych? Przynajmniej az tylu...

Betula jak nie zeby to moze skok rozwojowy?

NowaNatka ja bym poczekala z tym rozszerzeniem diety. Karolek i tak na poczatku nie bedzie sie najadal tymi posilkami...

Magmich ja z Toba do SPA bardzo chetnie, ale w Warszawie :D

Carolajna ja w ciazy tez nie mialam zadnych objawow, tylko brak miesiaczki ;) wszystko jest ok na pewno ;)

Hurra,mamy to! Obroty z brzucha na plecy. Męczyl sie i kombinował az mu sie udalo. Rano dalam go na jaska poduszke na brzuch i lekko obrocilam w bom az sam zalapal i teraz unie xD

Dzis nie gotuje,bo idziemy na obiad do tesciow. Pelen relax :D

reklama
hej . Caro wszystko bedzie dobrze:)
u Nas wkoncu ladna pogoda nareszcie pojdziemy na spacer!;)

pomecze Was w sprawie podawania jedzonka..
wiem ze jesli podam np marchew to piers daje uzupelniajaco .
a pozniej jak bedzie jadl obiaski to ile razy podac mleko badz piers? Kompletnie tego nie ogarniam
I kiedy mozna pierwsze kaszki podawac?
czy jak chce zaczac od marchwi to podac samo warzywo ugotowane czy zupke z tego tez?

Do góry