reklama
PaniAg
Fanka BB :)
Wiecie co, Antek wlasnie na macie podnosi sie na kolanach i lokciach. Jednoczesnie kreci sie wokol siebie albo idzie w tyl.
I mamy etap " Chyba w końcu polubie smoczek".
My po spacerku. Strasznie mi si.e chce spaaaać.
Aschlee ale naprodukowalas jedzonka!
I mamy etap " Chyba w końcu polubie smoczek".
My po spacerku. Strasznie mi si.e chce spaaaać.
Aschlee ale naprodukowalas jedzonka!
Bettina2701
PaniAg moja tez na łokciach i kolanach ale w miejscu póki co
Ile takie domowe sloiczki wam postoja?
Ile takie domowe sloiczki wam postoja?
magmich
U nas etap odkrywcy pod nazwą "mam stopy!!!". Leżenie na brzuszku na dłuższą metę jest bee. Ja na razie słoiczki gotowe ale tez zamierzam robić sama. Z tym że ja zamrażałam obiadki i robiłam zawsze tak na góra tydzień. Czyli gotowanie w weekand żeby mieć zapas.
betula
Moja dzisiaj spała od 19:45 do 7:00... no jestem w szoku!
Ale Wam fajnie, ze juz rozszerzacie diete... i to bezproblemowo praktycznie. my jeszcze musimy czekac :/ chociaz w sumie rozszerzania tez sie boje, bo jako, ze mam AZSowca w domu, to moze sie okazac ze Haniak na polowe rzeczy uczulony..
bettina, testowalyscie juz doidy cup? ja bylam nastawiona na niekapek, ale zaciekawilas mnie tym doidy.
ola, Antoś rzeczywiscie jest wybredny skoro mu Bebilon nie smakuje moj zarlok na Nutramigenie jedzie, przestawila sie moment, a to podobno koszmar jesli chodzi o smak
Ale Wam fajnie, ze juz rozszerzacie diete... i to bezproblemowo praktycznie. my jeszcze musimy czekac :/ chociaz w sumie rozszerzania tez sie boje, bo jako, ze mam AZSowca w domu, to moze sie okazac ze Haniak na polowe rzeczy uczulony..
bettina, testowalyscie juz doidy cup? ja bylam nastawiona na niekapek, ale zaciekawilas mnie tym doidy.
ola, Antoś rzeczywiscie jest wybredny skoro mu Bebilon nie smakuje moj zarlok na Nutramigenie jedzie, przestawila sie moment, a to podobno koszmar jesli chodzi o smak
PaniAg
My dalej na mleku. Ale zmienilismy na hipp bez HA i tez mu juz pasuje. Nam tez, zwlaszcza cenowo
Tez bede dawac pierw gotowe sloiczki a potem robic na zapas jak wy. Poki co daje małemu wąchac i lizac owoce i warzywa. Raz mu dalam troche mleka z lyzeczki i umie juz otwierac buzke. Chyba po 5 mc rozszerzymy dietke
Tez bede dawac pierw gotowe sloiczki a potem robic na zapas jak wy. Poki co daje małemu wąchac i lizac owoce i warzywa. Raz mu dalam troche mleka z lyzeczki i umie juz otwierac buzke. Chyba po 5 mc rozszerzymy dietke
Bettina2701
Ja zamierzam Hani gotować jak zacznie w miarę normalnie jeść, koleżanki mi mówiły ze na początku szkoda roboty
Betula jutro spróbuję dać jej wodę w tym kubeczku. Mam też niekapek z aventu. W tym doidy podobno szybko dzieci zalapuja, na forum o rozszerzaniu mamy bardzo polecają
Betula jutro spróbuję dać jej wodę w tym kubeczku. Mam też niekapek z aventu. W tym doidy podobno szybko dzieci zalapuja, na forum o rozszerzaniu mamy bardzo polecają
betula
doswiadczone mamy, bo wybor jest przeokropny a ja pojecia nie mam jakie krzesleko do karmienia powinno byc... co myslicie o takim krzeselku?
Link do: KRZESEŁKO KARMIENIA 3W1 JOIE MIMZY CHICCO 2*GRATIS ??
tu sa parametry Link do: Joie MIMZY Snacker Krzesłko do Karmienia
regulacja wysokosci i podnozka sie przydaje?
Link do: KRZESEŁKO KARMIENIA 3W1 JOIE MIMZY CHICCO 2*GRATIS ??
tu sa parametry Link do: Joie MIMZY Snacker Krzesłko do Karmienia
regulacja wysokosci i podnozka sie przydaje?
Ostatnia edycja:
reklama
Bettina2701
Betula ale weszłaś z tematem. Debaty o krzesełkach powracają co jakiś czas i nic konkretnego z nich nie wynikło