reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
dokładnie Ola zmieszaj z Twoim albo spróbuj inne np bebiko- moja takie pila na zmiane z cyckei i nie grymasiła.
Dzisiaj ugotowałam pierwszy obiadek dla córci warzywka z łososiem i wcinała aż uszka się trzęsły a ja taka dumna z siebie bo ona nie wszystko zje słoiczki tylko gerber pozostałymi pluje.
Carola a Ty próbowałaś inne firmy bo coś pamiętam że pisałaś że Danielkowi nie za bardzo podchodzą obiadki?
Oj próbujemy wszystkich. On najbardziej się rwie do pokarmów stałych czyli nie papek, aż się trzęsie... czasami podaję mu coś i jest zachwycony.

Co do krzesełka ja mam fajne ale jeszcze nie złożyłam, pokażę jak ogarniemy. Zdecydowałam się na nie ze względu na rozmiary bo mam mało miejsca ale szczerze marzyło mi się inne.
A w pracy korzystam z tego zwykłego z Ikea i jest super.

Jakoś przetrwaliśmy dzień z tym podziębieniem i mam nadzieję, że będzie tylko lepiej.
Właśnie pakuję córkę na kolejne kolonie, jutro ją zawozimy.
A już we wtorek ginekolog...pierwsza wizyta i wiecie co? Nie rwę się tam tak jak z Danielkiem ;) :)

Carolajna trzymam kciuki za wizyte &&&&&

Ja krzeselko mam to co Wam pokazywalam niebieskie ARCTIC jestem bardzo zadowolona

Caro zdrowka dla Danielka :tak:

Jak chodzi o jedzonko to u mnie dalej w pierwszej kolejnoaci warzywka plus owoce a potem miesko wiec przemycam cichaczem ;)

Zarzadzam koniec z laktatorem! Młodzież mi się przyzwyczaila do butelki i mu sie ssac nie chce, ale dzis z niezawodna suszarka poslusznie possal cycocha wieczorem i zasnal ;) a nie pamietam juz kiedy zasnal przy piersi. Pomijajac noc.

Bettina rzeczywiscie to moze byc kryzys laktacyjny, bo niej tego pokarmu mi sie sciagalo, ale nie roziwaze go laktatorem tylko Antosiem ;)

Carolajna skoro Danielem ma wieksza "ochote" na stale pokarny, to moze sprobujecie ta metoda blw, o ktorej ostatnio Zuzanka wspominala?;)

Puzzle juz zamowione i mam nadzieje, ze tez niedlugo bedziemy mogli sie pochwalic jakimis osiagnieciami :)

Czy Wasze maluchy reaguja juz na swoje imiona?

Olaolala nie mam czasu na takie reguły itd... praca, dom, dzieci...
Danio chyba kuma. Wie z pewnością gdzie tata, mama, Nina bo jak mówię to odwraca głowę na wskazaną osobę.

Ratunkuuuuu potrzebuje spokoju a przynajmniej wieczoru dla siebie i żeby nikt ode mnie nic nie chciał o nic nie pytał i najlepiej się do mnie nie odzywał.
Dzisiaj mąż przygotował pizze domową na kolację a ja młodą pilnowałam. Oczywiście nie obyło się bez mojej asysty i fachowych rad. Powiedziałam mu żeby teraz sobie wyobraził że w tygodniu ja obiad szykuje jednocześnie dziecka doglądając to patrzył na mnie jakbym jakieś herezje głosiła. A jeszcze wieczorem (czyt.23.45) mu się na amory zbiera jak ja już myślę tylko o poduszce.

Która reflektuje ze mną na weekend w spa bez dzieci i chłopów (no chyba że jakiś przystojny masażysta):):):)

Betiina czy ty juz zaczelas podawac warzywka czy dopiero zamierzasz? Dziewczyny moj problem jest taki z karmieniem ze malt zaglada do talerza I chce jesc nawet na sucho lize lyzeczke az sie trzesie..czekac az skoczy 6mc ?skoro kp? Doradzcie..
co do krzeselka naszemu sie bardzo spodobalo

ola moj juz reaguje ;))

Caro ktory to tydz?I jak sie czujesz?

moj maluszek dzis zostal z tesciowa jak jechalam po te krzeselko .ledwo je odebralam a tu tel od niej ze maly tak krzyczy ze nie daje rady.pedzilam ile sie dalo ,az maly sie trzasl -myslalam ze mi serce peknie;|juz nie raz zostawal z niá a dzis takie cos

reklama
Do góry