reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Bettina z podgrzewaczem na pewno łatwiej ;) a recznik mamy 75x75 wiec malutkie. Chce nowe :D znaczy Antos chce, bo dzis powiedzial, ze nie okrywa go calego :/

Magmich mala pewnie chciala wiedziec co tu na nia na forum wypisujesz:D

reklama
ola chyba czytasz w moich myślach dziś wspomnialam po kąpieli ze trzeba ręczniczki zmienić bo ledwo co go okrywam.nie wiem jakiej wielkości mam..
wiec Beti jesteś zadowolona z ręczniczka ,jeden dostalam gratis do lozeczka totalna porazka

Ja mam najzwyklejszy ręcznik kąpielowy taki z lidla. Jest duży i z pewnością jeszcze na posłuży.

Ola ja na forum to tylko z laptopa piszę bo ja w komórce nie lubię. Nawet na tablecie mi nie pasi.

My mamy 3 z kapturkiem i dwa duze kapielowe akurat z ikeii.
Bobas śpi. Jednak z tym kp to wygoda jesli chodzi o usypianie. Wkurza to ale jak pomysle,ze tego niedlugo nie bedzie to jakos mi smutno ;)

no właśnie tak jest z tel napisałam się i..zniknął. ech ..
Ola jak to było? Antoś potrzebuje! ja mam dwa z kapturkiem ręczniki i
100x 100 i jeszcze długo nam posłużą.a kaptur to dla Ali świetna zabawa.

i my musiałysmy przejść na mm ale udaje mi się w nocy Alicji dawać pierś.więc dopóki mała budzi się w nocy to będzie pierś. i nie ukrywam że jest mi tak wygodnie.

Z rozszerzaniem myślę że to indywidualna sprawa u nas mała była tylko na kp ale zaczęła mniej przybierać,więc wprowadziliśmy pokarmy.

Hej.
Olaf ma wieczornego bunta znowu :(
Ja za to padam na pyszczek.

Aschlee mam nadzieję, że badania są ok. A jakie zachowania Cię zaniepokoiły?

Betula te pomiary sa bardzo niedokładne, zdarza się nawet, że dzieci się skracają a nie rosną ;) Olaf urodził się miał 56, na 3miesiace podobne o 62. Teraz szczepienie mamy 12.07 to zobaczymy. Zaczynamy 74 nosić.

Bettina bardzo ciekawe to mierzenie u Was! :D u nas mierzą miarą krawiecka po zgięciach.

O parasole do wózka zapomniałam! A gdzieś jest

NovaNatka ja zazwyczaj na macie klade albo na kocyku. Ale zdarza się i na samym dywanie. A łyżeczka chyba obojet oe jaka, ważne żeby była plastikowa na początek i nie za głęboka. Olaf też gapi się jak jemy ;) ale cierpliwie czekamy na 6miesiecy :)

Anit to tak jak u nas. Olaf tulko i wyłącznie moje mleko. I kurcze mi tak wygodnie... lenia mam jak pomysle o wprowadzaniu nowych posiłków :/ może dlatego, że niedawno to przerabialiśmy a i teraz starszego zdarza mi się jeszcze karmić :/

Magmich jak mąż mógł Cię tak odciąć! Oj! ;)

Ola ja już że dwa miesiące używam zwykłego ręcznika kąpielowego. Tak mi wygodniej (a raczej mężowi bo to on zazwyczaj kapie chłopaków)

Olaf w końcu przysnął.

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ola dzięki za lekturę,dlaczego mówisz ze kp nie dlugo jeszcze? Ja planuje karmic do roku,później bede ściągać i tak maly nadal dostanie moje mleko

ja na tel pisze bo nie chce mi się kompa odpalać;)

Do góry