reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Bettina z podgrzewaczem na pewno łatwiej ;) a recznik mamy 75x75 wiec malutkie. Chce nowe :D znaczy Antos chce, bo dzis powiedzial, ze nie okrywa go calego :/

Magmich mala pewnie chciala wiedziec co tu na nia na forum wypisujesz:D

reklama
ola chyba czytasz w moich myślach dziś wspomnialam po kąpieli ze trzeba ręczniczki zmienić bo ledwo co go okrywam.nie wiem jakiej wielkości mam..
wiec Beti jesteś zadowolona z ręczniczka ,jeden dostalam gratis do lozeczka totalna porazka

Ja mam najzwyklejszy ręcznik kąpielowy taki z lidla. Jest duży i z pewnością jeszcze na posłuży.

Ola ja na forum to tylko z laptopa piszę bo ja w komórce nie lubię. Nawet na tablecie mi nie pasi.

My mamy 3 z kapturkiem i dwa duze kapielowe akurat z ikeii.
Bobas śpi. Jednak z tym kp to wygoda jesli chodzi o usypianie. Wkurza to ale jak pomysle,ze tego niedlugo nie bedzie to jakos mi smutno ;)

no właśnie tak jest z tel napisałam się i..zniknął. ech ..
Ola jak to było? Antoś potrzebuje! ja mam dwa z kapturkiem ręczniki i
100x 100 i jeszcze długo nam posłużą.a kaptur to dla Ali świetna zabawa.

i my musiałysmy przejść na mm ale udaje mi się w nocy Alicji dawać pierś.więc dopóki mała budzi się w nocy to będzie pierś. i nie ukrywam że jest mi tak wygodnie.

Z rozszerzaniem myślę że to indywidualna sprawa u nas mała była tylko na kp ale zaczęła mniej przybierać,więc wprowadziliśmy pokarmy.

Hej.
Olaf ma wieczornego bunta znowu :(
Ja za to padam na pyszczek.

Aschlee mam nadzieję, że badania są ok. A jakie zachowania Cię zaniepokoiły?

Betula te pomiary sa bardzo niedokładne, zdarza się nawet, że dzieci się skracają a nie rosną ;) Olaf urodził się miał 56, na 3miesiace podobne o 62. Teraz szczepienie mamy 12.07 to zobaczymy. Zaczynamy 74 nosić.

Bettina bardzo ciekawe to mierzenie u Was! :D u nas mierzą miarą krawiecka po zgięciach.

O parasole do wózka zapomniałam! A gdzieś jest

NovaNatka ja zazwyczaj na macie klade albo na kocyku. Ale zdarza się i na samym dywanie. A łyżeczka chyba obojet oe jaka, ważne żeby była plastikowa na początek i nie za głęboka. Olaf też gapi się jak jemy ;) ale cierpliwie czekamy na 6miesiecy :)

Anit to tak jak u nas. Olaf tulko i wyłącznie moje mleko. I kurcze mi tak wygodnie... lenia mam jak pomysle o wprowadzaniu nowych posiłków :/ może dlatego, że niedawno to przerabialiśmy a i teraz starszego zdarza mi się jeszcze karmić :/

Magmich jak mąż mógł Cię tak odciąć! Oj! ;)

Ola ja już że dwa miesiące używam zwykłego ręcznika kąpielowego. Tak mi wygodniej (a raczej mężowi bo to on zazwyczaj kapie chłopaków)

Olaf w końcu przysnął.

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ola dzięki za lekturę,dlaczego mówisz ze kp nie dlugo jeszcze? Ja planuje karmic do roku,później bede ściągać i tak maly nadal dostanie moje mleko

ja na tel pisze bo nie chce mi się kompa odpalać;)

Do góry