reklama
Bettina2701
Fanka BB :)
Natka my mm i zaczynamy za miesiąc rozszerzać
anit80
Natka my też kp i jak na razie nic więcej małemu nie dawałam, nawet wody. Tylko cycuś i cycuś . Dietę mam zamiar rozszerzać za miesiąc no może za 3 tyg. Dzisiaj mały ma równo 5 miesięcy i 1 dzień. Szczerze to mnie jest bardzo wygodnie że mały jest na piersi.
My tez kp i diete rozszerzymy za miesiac, czyli jak skonczy pol roku. Ja wygode cycusia doceniam w nocy, biore, daje jesc i ide spac... a dybym miala robic mm to chyba bym oszalala.
Poleccie, prosze, reczniki kapielowe z kapturkiem nasze male mi sie wydaja...
Poleccie, prosze, reczniki kapielowe z kapturkiem nasze male mi sie wydaja...
Bettina2701
Nocne robienie mm na początku było kłopotliwe ale od kiedy mam podgrzewacz trwa to chwilkę.
My mamy ręczniki baby ono. Ola a jaki masz rozmiar? My mamy 100x100 i wydaje mi się, że bardzo długo nam posłużą
My mamy ręczniki baby ono. Ola a jaki masz rozmiar? My mamy 100x100 i wydaje mi się, że bardzo długo nam posłużą
magmich
Ja dostałam takie cudo z kapturkiem i w ogóle nie jest wykorzystywane. Jak małą wykąpie to zaraz na ręcznik wycieramy łepek i całą resztę i się ubieramy. Kapturek zupełnie nam nie potrzebny. Za to jeszcze nie poszłam po te chusteczki pod szyję ale jutro to już musowo bo się dzieć zaślini do pasa.
Moje teraz bajki oglądają. Nie wiem która tam jeszcze pisała że ma telemaniaka ale ja się podłącze młoda uwielbia tv. A dzisiaj za wszelką cenę chciała przejąć we władania moją komórkę.
Moje teraz bajki oglądają. Nie wiem która tam jeszcze pisała że ma telemaniaka ale ja się podłącze młoda uwielbia tv. A dzisiaj za wszelką cenę chciała przejąć we władania moją komórkę.
reklama