reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

demolka zazdroszczę dziś cieplej kawki bo ja co zrobilam to wystygla i pilam zimna:(
karmisz mm? Widzę ze Twoja to nie zly smakosz!:)

reklama
pytam dlatego ze chce zacząć wrowadzac jedzonko i nie wiem czy czekać az skończy pol roku ,bo kp.
szkoda mi go bo dziś w talerz zagladal i mlaskal wiec chętnie bym cos już dala

Moja też ślinkę przełyka jak widzi jak coś jemy hehehe. My już od miesiąca jemy coś innego niż mleko z tym że my na mm. Dzisiaj była marchewka z ziemniaczkiem.

Natka my też kp i jak na razie nic więcej małemu nie dawałam, nawet wody. Tylko cycuś i cycuś;) . Dietę mam zamiar rozszerzać za miesiąc no może za 3 tyg. Dzisiaj mały ma równo 5 miesięcy i 1 dzień. Szczerze to mnie jest bardzo wygodnie że mały jest na piersi:).

My tez kp i diete rozszerzymy za miesiac, czyli jak skonczy pol roku. Ja wygode cycusia doceniam w nocy, biore, daje jesc i ide spac... a dybym miala robic mm to chyba bym oszalala.

Poleccie, prosze, reczniki kapielowe z kapturkiem ;) nasze male mi sie wydaja...

Nocne robienie mm na początku było kłopotliwe ale od kiedy mam podgrzewacz trwa to chwilkę. ;-) ;)

My mamy ręczniki baby ono. Ola a jaki masz rozmiar? My mamy 100x100 i wydaje mi się, że bardzo długo nam posłużą

Ja dostałam takie cudo z kapturkiem i w ogóle nie jest wykorzystywane. Jak małą wykąpie to zaraz na ręcznik wycieramy łepek i całą resztę i się ubieramy. Kapturek zupełnie nam nie potrzebny. Za to jeszcze nie poszłam po te chusteczki pod szyję ale jutro to już musowo bo się dzieć zaślini do pasa.
Moje teraz bajki oglądają. Nie wiem która tam jeszcze pisała że ma telemaniaka ale ja się podłącze młoda uwielbia tv. A dzisiaj za wszelką cenę chciała przejąć we władania moją komórkę.

reklama
Mnie tez korci rozszerzanie diety ale u nas mm a kp rano i w ciagu dnia do usypiania.
Ale jeszcze poczekam chyba.

Dziecko mi dzis dziwnie dlugo spalo po spacerze i teraz ani myśli spać...

Do góry