reklama
kamaa
Fanka BB :)
Bettina2701
My kolejny dzień kisimy się w domu, straszny upał od rana
anit80
Tymuś od wczoraj rana cały czaś gorączkuje. Myślę że to zęby, ale pewna nie jestem. Dziąsła ma białe ale jak patrze na nich z przodu a nie u góry. Innych objawów choroby brak. Czopki paracetamolu nie pomagają . Dzisiaj podałam nurofen forte. Jak do wieczora nie przejdzie to jedziemy do szpitala.
kamaa
Anit80 a robilas oklady w pachwinach? Przy takiej pogodzie ciężko temp zbić
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
anit80
Kamaa okładów nie robiłam tylko kąpiel w letniej wodzie. Ale masz rację zaraz zrobię mu okłady. Pół godziny temu obudził się dostał nurofen i pierś i temperatura faktycznie coś wolno spada. Idziemy robić okłady. Wykończy nas ta pogoda ja lubię ciepło ale ta duchota jest nie do wytrzymania
magmich
U nas słońca brak pochmurno i wieje <juupi> wreszcie jest czym oddychać no i może uda się mieszkanie wychłodzić.
Anit a może mały się przegrzał u dzieci temperatura rośnie jak są przegrzane.
Mi się znowu zrobiły suche swędzące plamy pod okiem i nad okiem muszę podebrać atoperal młodej bo lekko spuchło nawet i wyglądam jak bym się z kimś biła.
Anit a może mały się przegrzał u dzieci temperatura rośnie jak są przegrzane.
Mi się znowu zrobiły suche swędzące plamy pod okiem i nad okiem muszę podebrać atoperal młodej bo lekko spuchło nawet i wyglądam jak bym się z kimś biła.
Magmich dzis sie powstrzymam od picia, zebym nie musiala szukac grupy wsparcia
A jak bark meza? Bo moj dzis sie obudzil tez z bolem barku, twierdzi, ze zle spal, ale kto go tam wie co robil w nocy :>
Bettina wiecej zdjec Hani poprosimy, bo cala nasza trojka jest w szoku!!! Jesli ona w brzuchu Ci takie harce odstawiala jak teraz podczas spania to wspolczuje a Ty spisz w nocy w ogole? Bo gdyby mi dziecko tak szalalo po łóżeczku, to nie wiem czy bym zasnela :/
Anit oby to tylko ząbki...
Kamaa wspolczuje chory facet w domu to tragedia, ale oby nie zarazal.
Tak na rozluznienie, odnosnie chorych panów
A jak bark meza? Bo moj dzis sie obudzil tez z bolem barku, twierdzi, ze zle spal, ale kto go tam wie co robil w nocy :>
Bettina wiecej zdjec Hani poprosimy, bo cala nasza trojka jest w szoku!!! Jesli ona w brzuchu Ci takie harce odstawiala jak teraz podczas spania to wspolczuje a Ty spisz w nocy w ogole? Bo gdyby mi dziecko tak szalalo po łóżeczku, to nie wiem czy bym zasnela :/
Anit oby to tylko ząbki...
Kamaa wspolczuje chory facet w domu to tragedia, ale oby nie zarazal.
Tak na rozluznienie, odnosnie chorych panów
Załączniki
reklama
anit80
Magmich myślę że nie przegrzewam małego. Od kilku dni chadza tylko w body z krótkim. I tak w dzień i w nocy. Na spacery od kiedy jest ciepło wychodzimy o 19 także spać chodził o 23. Przez te upały wszystko poprzestawiane. No masakra , w domu 26-27 °C. Kurcze nawet wszystkie okna miałam otwarte przez całą noc a tu ochłodzenia zero. Dzisiaj niby dzień mniej słoneczny za to paruje wszystko wczorajszym deszczu
Olaolala mam nadzieje że to ząbki, bo inaczej się załamię. Żal mi Tymusia a jednocześnie go podziwiam bo przy tej gorączce nawet nie jest specjalnie marudny.
Olaolala mam nadzieje że to ząbki, bo inaczej się załamię. Żal mi Tymusia a jednocześnie go podziwiam bo przy tej gorączce nawet nie jest specjalnie marudny.