reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Tymuś od wczoraj rana cały czaś gorączkuje. Myślę że to zęby, ale pewna nie jestem. Dziąsła ma białe ale jak patrze na nich z przodu a nie u góry. Innych objawów choroby brak. Czopki paracetamolu nie pomagają .:( Dzisiaj podałam nurofen forte. Jak do wieczora nie przejdzie to jedziemy do szpitala.

Kamaa okładów nie robiłam tylko kąpiel w letniej wodzie. Ale masz rację zaraz zrobię mu okłady. Pół godziny temu obudził się dostał nurofen i pierś i temperatura faktycznie coś wolno spada. Idziemy robić okłady. Wykończy nas ta pogoda :( ja lubię ciepło ale ta duchota jest nie do wytrzymania :mad:

U nas słońca brak pochmurno i wieje <juupi> wreszcie jest czym oddychać no i może uda się mieszkanie wychłodzić.

Anit a może mały się przegrzał u dzieci temperatura rośnie jak są przegrzane.

Mi się znowu zrobiły suche swędzące plamy pod okiem i nad okiem muszę podebrać atoperal młodej bo lekko spuchło nawet i wyglądam jak bym się z kimś biła.

Magmich dzis sie powstrzymam od picia, zebym nie musiala szukac grupy wsparcia :p
A jak bark meza? Bo moj dzis sie obudzil tez z bolem barku, twierdzi, ze zle spal, ale kto go tam wie co robil w nocy :>

Bettina wiecej zdjec Hani poprosimy, bo cala nasza trojka jest w szoku!!! Jesli ona w brzuchu Ci takie harce odstawiala jak teraz podczas spania to wspolczuje :p a Ty spisz w nocy w ogole? Bo gdyby mi dziecko tak szalalo po łóżeczku, to nie wiem czy bym zasnela :/

Anit oby to tylko ząbki...
Kamaa wspolczuje chory facet w domu to tragedia, ale oby nie zarazal.
Tak na rozluznienie, odnosnie chorych panów ;)

Załączniki

• 13346693_597056400461266_969623657110218360_n.jpg
    13346693_597056400461266_969623657110218360_n.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Magmich myślę że nie przegrzewam małego. Od kilku dni chadza tylko w body z krótkim. I tak w dzień i w nocy. Na spacery od kiedy jest ciepło wychodzimy o 19 także spać chodził o 23. Przez te upały wszystko poprzestawiane. No masakra , w domu 26-27 °C. Kurcze nawet wszystkie okna miałam otwarte przez całą noc a tu ochłodzenia zero. Dzisiaj niby dzień mniej słoneczny za to paruje wszystko wczorajszym deszczu o_O

Olaolala mam nadzieje że to ząbki, bo inaczej się załamię. Żal mi Tymusia a jednocześnie go podziwiam bo przy tej gorączce nawet nie jest specjalnie marudny.

Do góry