reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Dziewczyny szukam dla siebie sukienki na lato krótkiej prostej cienkiej na wąskich ramiączka takiej do latania na co dzień. Jak na złość nic nie mogę trafić. Macie może jakieś sklepy internetowe które oferują coś takiego piszcie proszę o mnie już szlag trafia. W kwietniu robiłam porządki w szafie i wydała masę ciuchów z myślą że kupie nowe a ty taka za przeproszeniem dupa bo ani sukienki ani szortów ani spodni 3/4 nie mam.

reklama
Ola moja też tak macha i do tego śmiesznie sapie:):) Starsza też tak robiła więc to normalne.:):) Mi się wydaje że robi tak jak jest bardzo zadowolona.

Wzięłam apap i już troszkę lepiej. Deszcz przyszedł i poszedł i dalej duchota.

Moja wogóle na rękach nie zasypia tylko w łóżeczku. Jak raz próbowałam na rękach to miała taką minę jakby pytała: "matka ale o co Ci chodzi"?

Magmich ja lubie ubrania z Reserved i Mohito, zajrzyj online :) w Mosquito tez maja fajne sukienki, ale raczej nie na codzien...

magmich te sklepy co ola podala sa naprawdę fajne ,ale tak jak mówi w mohito na codzien raczej nie znajdziesz. Zobacz tez w H&M:)

OLA mój Karol często tak macha rękami i nogami i sapie to oznaka jego niezmiernej radości najczęściej jest tak jak widzi cosciekawego ,teraz wymyslilcobie zabawę wkladania pieluchy na usta i wtedy tak "biegnie"

Magmich mam ten sam dylemat... garderoba moja to tragedia!!!! Mam kilka ciuchów ale bardzo zniszczonych :(

Ola Olaf też tak macha :D Leo też tak robił ;)

A Olaf albo przy cycku albo na rękach lub w noaidelku :( samemu zdarzyło mu się dwa razy, raz na macie, raz jak miał chyba tydzień w lozeczku :( i to tyle...

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Magmich jak przeczytalam o sukience, to mi sie lampeczka w glowie zapalila pod tytulem: " a moze i ja bym sobie cos kupila?" zajrzalam do Re i Mohito a tam te sukienki takie smutne i powazne, ale weszlam do House i jest kilka takich w sam raz na lato wg mnie :)

Ola już zaglądam. Aktualnie mam jedną z housa w sumie ok tylko jest ciemna i dość "gruba" jak na tę pogodę. Ja jeszcze do orseya zajrzę.

reklama
Betula, to jak u na z odzywianiem. Pierogi, lody a pizze zaraz zamawiamy,bo juz daaawno nie bylo.

Tylko,ze u nas huragan jakis, ciekawe xzy dowiaza;p Ale u brata tak samo wialo 2o min i przeszlo a od nich zawszw idzie do nas.

No i tego...tak szybko pranoa to ja nie sciagalam. Polowa ze spinaczami hahah

NowaNatka, z usypianiem u nas tak samo. Czasem sie uda na rekach.

Do góry