reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Burza chyba przeszła. A ja kończę obiad (niestety nie pizza...:() apap przestaje działać i zaczynaja mnie znowu wszystko mesnie bolec :( najchętniej bym przeleżała całe popołudnie, a dzieciakami m by się zajął, ale on po nocce i na Kolna idzie, wec n za bardzo tak :(

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Betula chyba musze sprobowac z tym prysznicem, Antkowi chyba by sie spodobalo. Smiesznie musialy wygladac te Twoje nocne zrywy :D

Kamaa dasz rade wtrwac, juz po polodniu, blizej niz dalej :)

PaniAg a skad Ty jestes? przeslij troche tego deszczu :D
A ja czapki po kapieli nie zakladam od niedawna. Odkad tak cieplo sie zrobilo...

Ola, dolny slask znow w sloncu, popadało u znow grzeje.
Maly zasnął i lezy w samym pampku.
Czytam sobie ksiazke, maz sciaga jakis film taka cisza i spokoj to tesciowie sie wprosili na mecz . Nie dam nosic dziecka w taki upal.
W ogole zrobilam sie ostatnio jeszcze bardziej w bojowym nastroju jesli chodzi o Antoska. Wcale nie mam ochoty od niego odpocząć, fajnie mi z nim;p

U mnie burza i pada ale na razie się nie ochłodziło.

Mała marudzi chyba z gorąca. Niby chce spać ale zarzuca nusiami i popłakuje. Głowa nadal mnie ćmi i nadal podejrzewam zęba.

PaniAg współczuje gości ja bym dzisiaj pogryzła jakby mi się ktoś do domu wprosił. Nie dość że upał pocę się wszędzie młoda marudzi, okres mi się nie skończył to do tego jestem w środku prania jedno wyschło, drugie czeka aż deszcz przejdzie. Jeszcze mnie podkusiło i pościele zrzuciłam do prania.

Ocho poprawka już nie pada teraz leje.

Wyobrażacie sobie co będzie jak od tej rozgrzanej ziemi to wszystko zacznie parować to dopiero będzie duchota. Sauna za free.

Zaraz sobie kawkę wypije i wszmam torcik.

beti u nas duchota troche popadalo i dalej nie do wytrzymania jest. Przez ta pogodę Karol mial tylko pol godź snu i to tyle. Jest mega marudny

reklama
PaniAg to na nic ten deszczyk u Ciebie. Ja mam chyba podobnie z Antkiem, niy przydalaby mi sie chwila oddechu, ale jak sobie pomysle, ze mam go z kims zostawic to juz mi sie odechciewa... Jakos nie umiem sobie znalezc miejsca bez niego...

Betula mmmm same pysznosci dzis u Ciebie :)

Magmich wez cos przeciwbolowego, po co sie meczyc.

Bettina Antek od kilku dni nie chce zasypiac na rekach tylko w lozeczku... Jakos mi smutno z tego powodu :(

Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki tez momentami sa BARDZO RUCHLIWE, podkreslam bardzo. Chodzi mi o to, ze Antek czasami macha raczkami i nozkami z predkoscia swiatla... jakby dokads biegl na lezaco :|

Do góry