reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Teraz w czerwcu zaczęłam wyciągać 74, pewnie ten artykuł był o dzieciach co zaczynały od 56 więc u nas pewnie 80 dłużej ponosi :)

Ich Troje :D

Haniak wraz z lozeczkim dostal tymczasowa eksmisje do drugiego pokoju, bo tam chlodniej niz u nas w sypialni... i chyba nie zasne dzisiaj przez ta zmiane :/

Betula hehe zawsze taka zmiana stresuje :) a ja właśnie na środku łóżka. Z jednej Leon, z drugiej Olaf. Wszystko mnie boli :/

Magmich ich troje to wszyscy sluchali, chociaż nie każdy się przyzna [emoji23]

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez słuchałam, w podstawówce chyba byłam.

Betula a ile macie stopni? Jak noc?
Kamaa tez masz wygodnie ;)

Ja dzisiaj nie ogarniam, wstalam chyba milion razy. I właściwie nie wiem co jej nie pasowało [emoji52]

Tez słuchałam, w podstawówce chyba byłam.

Betula a ile macie stopni? Jak noc?
Kamaa tez masz wygodnie ;)

Ja dzisiaj nie ogarniam, wstalam chyba milion razy. I właściwie nie wiem co jej nie pasowało [emoji52]

Dzień dobry! My dziś od 6 na nogach mała obudziła się pierwsza dała koncert chyba z głodu i przegrzania tak duszno mimo otwartych okien. Teraz spi już od 30 minut. Młody się obudził zaraz za nią. A poduszki moich chłopaków całe mokre tak się pocą strasznie... Ja już po kawie i pierwsza pralka obraca. na dworze o 8 już 27 stopni a co będzie w południe... chyba skali termometra nie starczy w słońcu hehe. :-) W domu mamy 27 stopni szok. Moze trzrba w jakis wiatraczek zainwestowac bo lato dopiero przed nami...
Miłego weekendu mamcie!!

magmich może tak być niestety...

A jak ubieracie swoje pociechy do snu?
U nas też 27. Myślicie że wiatrak może być przy takim maluchu? My mamy też klimator ale nie wiem czy włączać

reklama
Hej. Ja przed 8 już ze starszym u lekarza byłam. Strasznie mi kaszlal w nocy, zachrypnięty. Dobrze, że oskrzela czyste. Mam inhalacje mu robić, a on się boi inhalatora :( roztapiamy się. 30st już. Olaf marudny. Mi pęka głową, wszystko mnie boli...to będzie długi dzień :/

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry