reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Magmich tak, na meila dostałam kupon dodatkowo -20% więc za bodziaki wychodzi taniutko, kupuję już na 80 ;) Body zawsze będą potrzebne bo z innymi ubrankami to nie wiem jak celować w rozmiary
Wy kupujecie ubranka z wyprzedzeniem?

reklama
Bettina właśnie weszła i oglądam. Powiem szczerze że ja już myślałam o zakupie jakiejś cieplejszej bluzy na jesień tym bardziej że teraz są w przecenie a potem to nie wiadomo jak będą cenowo wyglądać.

mkvet tez mi się wydawalo ze za mocno zostalam zszyta próbowaliśmy raz i nic .. Nie udali się bo bol nie z tej ziemi..
za drugim razem udalo sie no ale troche bolalo.wiec dobrze Cie rozumiem może poprostu jest takie odczucie po tym zszyciu nie wiem..

Bettina no i tu mam problem bo młoda teraz w 68 chodzi więc myślałam o 74. A miałaś już te ubranka ze Smyka? Jak u nich z rozmiarówką?

Moim zdaniem to nie kwestia zszycia, tylko tak jak pisze Kama, nawilżenia.

Bettina ja kupilam kostke raz bo fajna, a dwa bo Antos z zabawek mial tylko zawieszke - lewka i grzechotki, gryzaki. Na jak dlugo sie przyda? Nie wiem. Zawsze mozesz miec dla drugiego bobasa ;)

No i ja wchodze do smyka... ech wyprzedaze <3

Próba była,ale nieudana... Może poprostu odzyskałam dziewictwo :D spróbujemy z żelem a jak nie da rady to znowu przejdę się do lekarza.

Bettina ja szukałam po forach co fajnego kupić 4 miesięcznemu maluchowi i tam dziewczyny pisały że tą kostką ich dzieci bawiły się nawet mając ponad rok.

Magmich no przy takim układzie to masz możliwości. Ja mam aneks kuchenny, wieczorem sterylizowałam butelki w multicookerze i mam saunę w domu...

Magmich miałam ze smyka body 56 sprezentowane to nawet ich nie nosiliśmy a body na 62 były standardowe raczej. My nosimy już 68/74 więc nie wiem jaki rozmiar wypadnie na jesień. 80? :confused:

Ola no ja mam cały koszyk zabawek ale to tak naprawdę grzechotki i jakieś szeleściaki małe. U nas szał teraz robi mata, jak leży na brzuchu to się obraca i co chwila wpada jej coś nowego w ręce :D

reklama
Mkvet a może to inny problem może sie zblokowałaś i problem jest w głowie. Ja teraz nie miałam tego problemu bo obyło się bez nacinania bardziej sie bałam w drugą stronę.

Bettina czytałam jakiś artykuł i tam było napisane że rozmiary od 74 zostają z nami na dłużej pytanie od kiedy Twoja w 74 chodzi.

Do góry