reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

PaniAg powiem Ci że może być ciekawie. Moja po brokułach to tak pierdziała w nocy że aż myślałam że kupkę zrobi ale nie. A jak puści seryjkę to jakbyś na trąbce grała.

Kamaa pocisnęłaś:):):) widzę że nie tylko mi się mózg przegrzewa.:)

reklama
Mam wiatrak więc prasowanie będzie znośne :D
A poza tym już się ochłodziło w porównaniu do reszty dnia. ;)

Zbliżenie w taką pogodę? Chyba byśmy się skleili :szok::rofl::p
No i poza tym jeszcze z pracy nie wrócił :(

Moją na gazowanie właśnie najbardziej bierze w miejscach publicznych :szok:

Magmich niee skadze znowu :-):-) Nic tak nie urozmaica zycia jak forumowe pogaduchy. :-) po prostu mam taki zamół ze szok. zdaze juz przeczytac a on mi dopiero pika z opóźnieniem powiadomienia. a teraz chyba w ogóle się na mnie obraził bo pisze juz chyba z dziesiąty raz i nic nie mogę dodać posta.

Bettina kosrke mam z tego linka, co Ty podalas :) o tu: Link do: Pluszowa zabawka Baby Mix - KOSTKA Edukacyjna 0+
Klockami nie mielismy okazji sie jeszcze pobawic, ale wydaja sie fajne, kolorowe i brzęczące :) bedziemy budowac jutro wieze :D

Magmich jaki kochany ten Twoj maz, chcial odpokutowac swoje winy chyba :p

Kamisia moj telefon tez tak zamula, ze szok! Jak wlacze tylko internet to milion powiadomien z forum i z facebooka i do tego jeszcze z facebooka przychodza mi wiadomosci, ktore juz odczytalam na kompie, ale na telefonie eszcze nie. Tego za cholere nie umiem wylaczyc :|

To mi dalyscie do myslenia z obiade na jutro, kompletnie nie wiem co zrobic.

Ja jutro wędruję na imieniny Babci, które są w porze obiadu. Ale Zosia zostaje z Mężem w domu bo będzie dużo ludzi i boję się, że coś złapie, tym bardziej że moja siostra przeziębiona, a ciocia ma zapalenie oskrzeli... A Mąż ma obiad z dziś...
Kawkę mam pyszną bo z ekspresu od Męża (dostałam za urodzenie Dzidziusia :D ), tylko niestety wersji mrożonej nie robi, a przydałoby się.
Bujaczek z fp, bardzo fajny i super się sprawdza.
magmich z włączaniem piekarnika to jesteś odważna;) bo schłodzić dom po pieczeniu przy tych temperaturach to nie tak łatwo:)

Będzie teraz intymne pytanie... Czy sądzicie że jest to możliwe żeby być zbyt mocno zszytą po porodzie naturalnym? Byłam na kontroli u ginekologa, mówi że jest bardzo dobrze...ale cóż... jak dla mnie to mam problem techniczny w zbliżeniach z Mężem(do tego stopnia, że od porodu ich nie było).

Jeju mój starszak nie chce spać bo rodzice dzwonili że są już pod Żninem a to blisko i ona będzie czekać na owieczkę która dla niej wiozą.

Jak myślicie jak długo będzie ta kostka służyć naszym maluchom? Bo póki co walczę ze swoim rozsądkiem, że Hania ma dużo zabawek ale taka ona fajna.... ;)
Póki co szaleję w smyku z ubrankami ;)

Mkvet moim zdaniem to możliwe, może idź do innego gin na konsultację.

Mkvet ja mam taki komfort że kuchnie mam na parterze a że salon przy kuchni jeszcze nie wykończony to siedzimy na pięterku więc piekarnika nie odczuje za bardzo.

A odpowiadając na Twoje pytanie skąd wiesz że jest problem skoro od porodu nic nie było?

reklama
Do góry