reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja też myślałam co z obiadem bo w taki upał nie zamierzam w kuchni stać (właśnie odsmażałam sobie naleśniki i czuje jak mi wszędzie pot ściek). Wymyśliłam że kupię gotowe zamarynowane karkówki na grilla wrzucę do piekarnika i wrócę do kuchni jak się upieką.

Ola no troszkę się poturbował. Cóż może na dłużej zapamięta;) Ale powiem Ci że mimo tego że go boli to chciał iść ten basen rozkładać teraz powiedziałam żeby dał spokój jutro zrobią to razem z moim tatą.

Moje dziecko ogląda Tabaluge i o dziwo jest zainteresowane.

Ale macie produkcję, jak zaglądam z do skoku to ciężko się wbić w temat ;)

Jeżeli chodzi o chodzik to ja jestem na nie, ewentualnie kupimy jakiegoś fajnego pchacza. mam nadzieję że meble nie ucierpią ;)

Magmich mój jak kiedyś wyglupial się z kolegami to skończyło się tak ze niedzielny poranek spędziliśmy na izbie przyjęć bo bark skręcił. Oby u was tak nie było. ;)

Aschlee takie pająki to mogą wejść np wentylacja itp, obrzydlistwo

Ola gdzie brałas kostkę? Daj linka ;) a te klocki jak?

Mkvet o jaaaa ale kawa :D my balkon mamy w słońcu, kisilysmy się w domu jak krety.
Byłyśmy na spacerze 11-14 bo musiałam iść do skarbówki, myślałam że umrę :/ termometr na mieście pokazywał 39 stopni.
U nas w taki upał najlepiej siedzieć na klatce schodowej ;)
Hanula właśnie zasnela, jeszcze prasowanie i laba :D

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

Bettina ja przepraszam ale czy ja dobrze przeczytałam Ty chcesz prasować w taki upał? No chyba że będziesz to robić w samej bieliźnie ku uciesze męża a za miesiąc powiesz że będziesz marcową mamą:):)

Bettina,nie zazdroszcze prasowania w taku gorąc. Ja dzis prasowalam na 3 raty.

Roztapiamy sie.

Haha Magmich, dowcip sue Ciebie trzyma hrhrhr

Magmich, mi mąż już sugerował to samo. Skutki uboczne upalu. Chodzi po domu i dyszy jakby był na pustyni. Oj mi tez gorąco ale ile takich dni w roku?

Wiecie co, moje dziecko gazuje az strach. Wstyd z nim do ludzi. Juz,sie boje jak zacznie jesc normalne jedzenie:)

reklama
Magmich uruchamiania piekarnika też chce uniknąć :/ mój Leo pierwszy raz obejrzał w tyg całą bajkę! (Do tej pory tylko piosenki słuchał albo co chwilę zmieniał..) sąsiadów!!!! Aż się boję, jak będzie czerpał pomysły z tej bajki :/

Olaf śpi, ale w nosidelku wrrrr starszy już leży. Pokasluje :/ m zaraz do pracy.

Dajcie spokój, w taki upał zbliżenia niedozwolone! Bo za ślisko by było :D

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry