reklama
magmich
Fanka BB :)
Ja też myślałam co z obiadem bo w taki upał nie zamierzam w kuchni stać (właśnie odsmażałam sobie naleśniki i czuje jak mi wszędzie pot ściek). Wymyśliłam że kupię gotowe zamarynowane karkówki na grilla wrzucę do piekarnika i wrócę do kuchni jak się upieką.
Ola no troszkę się poturbował. Cóż może na dłużej zapamięta Ale powiem Ci że mimo tego że go boli to chciał iść ten basen rozkładać teraz powiedziałam żeby dał spokój jutro zrobią to razem z moim tatą.
Moje dziecko ogląda Tabaluge i o dziwo jest zainteresowane.
Ola no troszkę się poturbował. Cóż może na dłużej zapamięta Ale powiem Ci że mimo tego że go boli to chciał iść ten basen rozkładać teraz powiedziałam żeby dał spokój jutro zrobią to razem z moim tatą.
Moje dziecko ogląda Tabaluge i o dziwo jest zainteresowane.
Bettina2701
Ale macie produkcję, jak zaglądam z do skoku to ciężko się wbić w temat
Jeżeli chodzi o chodzik to ja jestem na nie, ewentualnie kupimy jakiegoś fajnego pchacza. mam nadzieję że meble nie ucierpią
Magmich mój jak kiedyś wyglupial się z kolegami to skończyło się tak ze niedzielny poranek spędziliśmy na izbie przyjęć bo bark skręcił. Oby u was tak nie było.
Aschlee takie pająki to mogą wejść np wentylacja itp, obrzydlistwo
Ola gdzie brałas kostkę? Daj linka a te klocki jak?
Mkvet o jaaaa ale kawa my balkon mamy w słońcu, kisilysmy się w domu jak krety.
Byłyśmy na spacerze 11-14 bo musiałam iść do skarbówki, myślałam że umrę :/ termometr na mieście pokazywał 39 stopni.
U nas w taki upał najlepiej siedzieć na klatce schodowej
Hanula właśnie zasnela, jeszcze prasowanie i laba
Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeżeli chodzi o chodzik to ja jestem na nie, ewentualnie kupimy jakiegoś fajnego pchacza. mam nadzieję że meble nie ucierpią
Magmich mój jak kiedyś wyglupial się z kolegami to skończyło się tak ze niedzielny poranek spędziliśmy na izbie przyjęć bo bark skręcił. Oby u was tak nie było.
Aschlee takie pająki to mogą wejść np wentylacja itp, obrzydlistwo
Ola gdzie brałas kostkę? Daj linka a te klocki jak?
Mkvet o jaaaa ale kawa my balkon mamy w słońcu, kisilysmy się w domu jak krety.
Byłyśmy na spacerze 11-14 bo musiałam iść do skarbówki, myślałam że umrę :/ termometr na mieście pokazywał 39 stopni.
U nas w taki upał najlepiej siedzieć na klatce schodowej
Hanula właśnie zasnela, jeszcze prasowanie i laba
Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom
PaniAg
Magmich, mi mąż już sugerował to samo. Skutki uboczne upalu. Chodzi po domu i dyszy jakby był na pustyni. Oj mi tez gorąco ale ile takich dni w roku?
Wiecie co, moje dziecko gazuje az strach. Wstyd z nim do ludzi. Juz,sie boje jak zacznie jesc normalne jedzenie
Wiecie co, moje dziecko gazuje az strach. Wstyd z nim do ludzi. Juz,sie boje jak zacznie jesc normalne jedzenie
reklama
kamaa
Magmich uruchamiania piekarnika też chce uniknąć :/ mój Leo pierwszy raz obejrzał w tyg całą bajkę! (Do tej pory tylko piosenki słuchał albo co chwilę zmieniał..) sąsiadów!!!! Aż się boję, jak będzie czerpał pomysły z tej bajki :/
Olaf śpi, ale w nosidelku wrrrr starszy już leży. Pokasluje :/ m zaraz do pracy.
Dajcie spokój, w taki upał zbliżenia niedozwolone! Bo za ślisko by było
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
Olaf śpi, ale w nosidelku wrrrr starszy już leży. Pokasluje :/ m zaraz do pracy.
Dajcie spokój, w taki upał zbliżenia niedozwolone! Bo za ślisko by było
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom