reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Kamaa podziwiam ja wyszłam dosłownie na 2 minuty do ogrodu i uciekłam. U nas teraz 38 na zewnątrz wewnątrz prawie 27:szok:

Ola na ma nauczkę. Poszedł do lekarza niby lekarka twierdzi że to zbicie ale dała na rtg tylko gapa poszedł popołudniu a teraz to prześwietlenie zrobi dopiero w poniedziałek. Dostał przeciwbólowe i jakieś smarowidło i teraz dogorywa na kanapie.

Mkvet już do Ciebie lecę na kawkę:)

my mamy taki leżaczek z funkcja huśtawki tez sie sprawdza idealnie

Załączniki

• c_220x230_10937005.jpg
    c_220x230_10937005.jpg
    5,7 KB · Wyświetleń: 49
Ja tez wpadlam na pomysl zeby wyjsc do ogrodka, ale jak otworzylam drzwi to buchnął na mnie gorac, az sie cofnelam z wrazenia. Lubie taki upal, ale tylko wtedy jak moge lezec plackiem na plazy :)
Wymyslilam, ze jutro z rana chyba pojade do jakiegos centrum handlowego i bede tam siedziec do wieczora. Tam na pewno chlodniej, bo w domu mamy 26 stopni :o :/

Kamaa sorki nie podziele sie energie, bo juz jej nie mam ;(

Mkvet ja kawa zawsze i wszedzie!!!

Magmich nie sadzilam, ze Twoj maz tak powaznie kontuzjowany...

Leon w namiocie oglada na tablecie traktory, Olaf lezy na brzuchu męza..ja przed komputerem..sorki ale nie mam ochoty nawet ruszyć tyłka żeby zabrać się za kąpiel maluchów..

Myślę o obiedzie na jutro...i chyba zamówię pizze :D

reklama
Kamaa, masz pomysl na obiad jak moj maz na niedziele, ,,bo w ten upał nie będzie nikt gotował, a na dzis i jutro pierogi od mamy xD

My lezymy we trójkę i nic nie robimy. Poki Hrabiuś lezy i bawi sie stópkami.

Do góry