reklama
Kama jeśli szukasz z Fisher price to my mamy taki:
Link do: Fisher Price Leżaczek Bujaczek 3w1 CMR10
Jesteśmy zadowoleni póki co i starczy na dłłuuuugo.;-)
Link do: Fisher Price Leżaczek Bujaczek 3w1 CMR10
Jesteśmy zadowoleni póki co i starczy na dłłuuuugo.;-)
magmich
Fanka BB :)
Kamaa podziwiam ja wyszłam dosłownie na 2 minuty do ogrodu i uciekłam. U nas teraz 38 na zewnątrz wewnątrz prawie 27
Ola na ma nauczkę. Poszedł do lekarza niby lekarka twierdzi że to zbicie ale dała na rtg tylko gapa poszedł popołudniu a teraz to prześwietlenie zrobi dopiero w poniedziałek. Dostał przeciwbólowe i jakieś smarowidło i teraz dogorywa na kanapie.
Mkvet już do Ciebie lecę na kawkę
Ola na ma nauczkę. Poszedł do lekarza niby lekarka twierdzi że to zbicie ale dała na rtg tylko gapa poszedł popołudniu a teraz to prześwietlenie zrobi dopiero w poniedziałek. Dostał przeciwbólowe i jakieś smarowidło i teraz dogorywa na kanapie.
Mkvet już do Ciebie lecę na kawkę
kamaa
kamaa
Ja mam bujaczek ten: Link do: Bright Starts Huśtawka HYBRYDOWA BIEDRONKA BS 60198
Olaf nienawidzi w nim siedziec/bujać się/ przebywać. Woli fotelik samochodowy :/
Ale u kolezanki wlasnie lezal sobie w tym z fp i przez 2h nie mialam dziecka!
Więc myślę, że ten z braight stars sprzedam i kupimy z FP.
Olaf nienawidzi w nim siedziec/bujać się/ przebywać. Woli fotelik samochodowy :/
Ale u kolezanki wlasnie lezal sobie w tym z fp i przez 2h nie mialam dziecka!
Więc myślę, że ten z braight stars sprzedam i kupimy z FP.
Ja tez wpadlam na pomysl zeby wyjsc do ogrodka, ale jak otworzylam drzwi to buchnął na mnie gorac, az sie cofnelam z wrazenia. Lubie taki upal, ale tylko wtedy jak moge lezec plackiem na plazy
Wymyslilam, ze jutro z rana chyba pojade do jakiegos centrum handlowego i bede tam siedziec do wieczora. Tam na pewno chlodniej, bo w domu mamy 26 stopni :/
Kamaa sorki nie podziele sie energie, bo juz jej nie mam ;(
Mkvet ja kawa zawsze i wszedzie!!!
Magmich nie sadzilam, ze Twoj maz tak powaznie kontuzjowany...
Wymyslilam, ze jutro z rana chyba pojade do jakiegos centrum handlowego i bede tam siedziec do wieczora. Tam na pewno chlodniej, bo w domu mamy 26 stopni :/
Kamaa sorki nie podziele sie energie, bo juz jej nie mam ;(
Mkvet ja kawa zawsze i wszedzie!!!
Magmich nie sadzilam, ze Twoj maz tak powaznie kontuzjowany...
reklama