reklama
Bettina2701
Fanka BB :)
Moskitiera w formie drzwi montowanych do ramy na zewnątrz na 3 zawiasach samozamykających, ma dwa magnesy, które trzymają drzwi zamknięte. Ogólnie super, my kupiliśmy w lidlu i nawet nie ma co porównywać do tych przyczepianych na rzepy
Jak by kupić dwie pary takich drzwi a magnesy jakoś tak poprzyczepiać, żeby się na środku jedne i drugie nawzajem łapały?
Jak by kupić dwie pary takich drzwi a magnesy jakoś tak poprzyczepiać, żeby się na środku jedne i drugie nawzajem łapały?
Załączniki
magmich
A mnie podkusiło posprzątać pokój starszej córki. Już nie mogłam patrzeć na ten bajzel i słuchać obietnic że "jutro posprzątam". Powiem wam że narobiłam się jakbym pół dnia rowy kopała. Najgorsze jest to że córa uparcie chciała mi asystować i nic nie pozwalała wyrzucić. Doszłam do wniosku że teraz dzieciaki mają za dużo zabawek i ich nie szanują.
Oj... U mnie też tych zabawek tyle, że nie wiadomo co z tym robić, więc niestety, ale N będzie musiała zadowolić się tym co jest. Taka ze mnie okropna matka Zresztą zabawek i tak bardzo mało kupujemy, ale za to dostajemy ich od groma (i niestety nie wszystkie takie jak bym chciała...
A ja dziś wymęczona totalnie. Mam nadzieję tylko że dzieciarnia niedługo padnie.
A ja dziś wymęczona totalnie. Mam nadzieję tylko że dzieciarnia niedługo padnie.
Magmich no takie też by mi pasowały ale nic nie mam podobnego a znalazłam u mnie w hurtowni takie coś i cena ładna Link do: BabyOno Pojemnik na mleko w proszku - Karmienie, akcesoria laktacyjne - sklepbobas.pl
Ola moja Ala też dała dzisiaj popis ech no co drugi dzień musiałaby miec skok hehe
Ola moja Ala też dała dzisiaj popis ech no co drugi dzień musiałaby miec skok hehe
magmich
Demollka ja Ci sugerowałam że masz iść po lody do Biedronki Zjesz i masz 4 pojemniczki.
Ola moja to chyba od Twojego Antka przejęła marudzenie bo od trzech godzin nie wiemy kompletnie o co jej chodzi.
Widziałam pogodę zapowiadają takie upały że na spacer to chyba o 21.00 będę wychodzić.
W sprawie moskitiery zadzwoniłam do szwagierki i da mi znać bo coś jej się kojarzy że są moskitiery rolowane (tak jak rolety) i można je zaciągną z zewnątrz i wewnątrz. Ma mi tylko sprawdzić czy da się je montować do elewacji bo oryginalnie są do okna ale ja już mam roletę zewnętrzną więc się nie da.
Ola moja to chyba od Twojego Antka przejęła marudzenie bo od trzech godzin nie wiemy kompletnie o co jej chodzi.
Widziałam pogodę zapowiadają takie upały że na spacer to chyba o 21.00 będę wychodzić.
W sprawie moskitiery zadzwoniłam do szwagierki i da mi znać bo coś jej się kojarzy że są moskitiery rolowane (tak jak rolety) i można je zaciągną z zewnątrz i wewnątrz. Ma mi tylko sprawdzić czy da się je montować do elewacji bo oryginalnie są do okna ale ja już mam roletę zewnętrzną więc się nie da.
reklama