Hej. Cos slaba jestem, chyba zmęczenie daje mi się we znaki, bo aż w głowie mi się kręciło :/ ale zjadlam kolację, odpoczelam i lepiej mi.
Ola właśnie otworzyłam karmi pomarańcza/granat
ale zakupy
Demolka ja by ciągle jadła słodycze...wczoraj 23 a ja wyciągnęłam Twixa.... w ciąży tak nie miałam, a teraz tragedia jakbym czekoladę pochłaniała...
Aschlee ale kasownik ładny
Mnie korci kupowanie zabawek...ale mam tyle po starszaka że nie kupuje... w ogóle nie są zniszczone, bo Leon dopiero teraz zabawki zauwaza.
Dozownik do mleka jak gdzieś jechalam że starszym miałam z baby ono. Wg mnie super się sprawdził. Smoczek u niego stosowalaś ten z jedną dziurką jak już dostawał butle.
Magmich ja mam dość gratow... teraz chce sprzedać lezaczek, bo Olaf zupełnie nie chce w nim siedzieć...dodatkowo zagraca...konia na biegunach chcieli teście kupić...od razu krzylnelam że NIE! Co do pielęgniarki, wg mnie ona do dziecka nie przychodzi tylko mieszkanie ogląda wrrrr na Olafa zupełnie nie spojrzała :/
Betula nie powiem Ci ile Olaf śpi... bo czasem tylko przy cycku, a czasem jak dzisiaj 2h w południe...różnie z tym człowiekiem bywa.
Dobra, Ide rozwieść pranie
Kamisia, mając doświadczenie z innej grupy uwierz mi, że tematy zawsze są[emoji14]
Napisane na Nexus 7 w aplikacji
Forum BabyBoom