reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ola ja kapie w niveababy obu moich chłopaków.

Mkvet tak, to mata od fp. Bardzo fajna :) a Biedronka położona na namiocie, żeby mniej miejsca zajmowało[emoji14]

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola ja kapie w niebieskim plynie bübchena zreszta wszystkie kosmetyki dla malej mam tej firmy jedynie oliwke hippa aczkolwiek ja nie uzywam byla kupiona na ciemieniuche

Kamaa wesoło u was :laugh2:

Matko, mało co mi serce przed chwilą nie stanęło. Mała śpi na brzuchu z buźką w ochraniaczu. Ona nigdy nie kładła się do spania na brzuchu! :szok: A ochraniacz za chwilę chyba wywalę :o

Aschlee mam suczkę buldoga, ale to wredna małpa ;) coś jej się każe (np wejść do domu) to tak Ciebie obwarczy, że w pięty idzie. Ogólnie jest to łagodna rasa, ale moja psina trafiła się bardzo charakterna.

Ja kąpie w zelu Hipp a od niedawna mam do umywalkowych podmyć babydream i tez jest ok.

Smaruje co drugi dzien oliwka bambino albi kremem z nivea. Sama nim smaruje twarz i stan cery sie poprawil. Od lat stosowalam dla siebie krem bambino z cynkiem ale zmienili sklad i sie pogorszyl.

A dupcie czym smarujecie? Ja rano i po kupie sudocrem( na te upaly jest u nas jednak niezastapiony) a tak to albo nic albo linomag/bambino/oliwka). Zmieniam.

Bettina no jak mąż w pracy to się nie nudze :D morska też musi być z nami, wtula się i chce być glaskana :D

Olaf od jakiegoś czasu znowu śpi z nami, ale ja ochraniacza nie montowałam na początku, raz bo jest wysoki i wystawał na najwyższym poziomie, a dwa to że chłopaków przez niego nie widziałam i byłam zestresowana[emoji14]

Kamaa jak byś zobaczyła jak moja wali głową o szczebelki to byś sama się za głowę złapała :(

My do mycia używamy żel hipp, główkę myję w ziajce na ciemieniuchę, do smarowania mleczko hipp, dłuższy czas nie smarowałam po kąpaniu ale coś ma suche nóżki to zaczęłam znowu. Tyłek smaruję tylko po kupie linomagiem zielonym, tak to niczym. Przy każdym przewijaniu Hanula leży i się wietrzy a przed kąpaniem to ok 30-40 min leży z gołym tyłkiem ;)

PaniAg ja smaruje pupę zazwyczaj Nivea też, ale mnie denerwuje już, bo jest bardzo gęsty. I dzisiaj od puscilam sobie smarowanie popołudniu, bo było 1,5h do kąpieli i patrzę a w faldeczkach już czerwone... i poszedł sudocrem w ruch.

Bettina aż tak? Ruchliwa jest. No ale wystarczy, że obrot zrobini już jest pewnie 'na' ochraniaczu :/

reklama
Moje już śpią uff ... wreszcie cisza w domu. Gorąco się zrobiło że chyba zostawię dziś okno na oścież w sypialni. Co do piwka to mężuś mi dzisiaj odlał do szklanki jak pił aż się zdziwiłam i węszyłam podstęp.

Kamaa a Karmi też za mną chodzi takie schłodzone mmmm.....

Ja kąpię w Johnsonie.

Do góry