reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ola pochwal się co kupiłaś

U nas spanie od 20 do 5-6, dosypiamy do 8-9 a w dzień to z reguły 3 drzemki po 30 min, 2 godz spania - marzenie ;)

My mamy moskitiere w drzwiach balkonowych z lidla, taka na ramie aluminiowej jak drzwi, jest super. W końcu zero robactwa w domu. Jest za niska 10 cm ale coś tam przykleje i będzie git.

No dobra, kupię najpierw bebilon i zobaczymy, ale mam stres. Zawsze się denerwuje jak coś jej zmieniam żeby nie pogorszyć ;(

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nid mowcie mi o moskitierach bo ja mieszkam w lesie miedzy jeziorami mam moskitiery w kazdym oknie a te france komary i pajacury i tak ktoredys laduja mi sie do domu wrrrrrr

U nas ze spaniem tak jak u Bettiny. Ale ostatnio przy popoludniowej drzemce kładę się obok i sobie czytam, Zosia budzi się po pół godziny a ja udaję, że śpię (wiem, okropna jestem) i ona usypia na koljeną godzinę, czasem nawet do półtorej. :)
Ola pokaż co zakupiłaś!
magmich przecież koń na biegunach zaraz Ci się przyda:)

Mkvet ja już na tego konia patrzeć nie mogę i wcale nie był dużo używany no ale dobra może nie wydam tylko znajdę mu jakąś skrytkę;)

Ola no chwal się no.

Aschlee to okolice zapewne masz piękne.

Magmich to moja obudziła się tak samo jak Twoja i również długa drzemkę miała ze aż sprawdzałam czy wszystko ok.:-) to pewnie przez tą poranną pobudke odsypia... Spala od 11 z hakiem. Teraz sobie coś opowiada.
Jak Ci coś porządnego apropo moskitiery na drzwi balkonowe wpadnie to proszę o linka u nas ten sam problem i także był to wymysł męża... a teraz się męcz z tymi robalami, młody w kółko wychodzi przez taras do ogrodu bo tak wygodniej.
Ja z kolei zamówiłam dziś ubranka we na tą kostkę już dawno miałam chęć. Oczywiście mężowi nic nie mówię bo on tylko "przecież ona wszystko ma i nie potrzebuje " a tak naprawdę nie zna do końca jej garderoby i chyba nie zdaje sobie sprawy jak te dzieci szybko rosną. U nas do tej pory mata robiła furorę ale chyba już z niej "wyrasta " hihi mamy tez taka uciekajaca i brzeczaca biedronke.
Z każdym dniem coraz więcej drukujecie tematy nam się nie kończą. .. a ja myślałam ze tu dziś cisza będzie ze względu na pogodę. Aj nie ma to jak telefony tablety itd.z dostępem do Internetu kto by pomyślał kilka lat temuuuu :-):-)

dzieczyny wracając do smoczków na jaki nr smoczka przeszlyscie bo ja mam jeszcze 1 m+ i widzę ze mu starcza bo pije tylko wodę z butli.przyznam szczerze ze nie dawalam żadnych herbatek jeszcze . Karmie piersia i nie wiem od jakich zacząć.chcialam dawać koperkowa jak mial 2mc to polozna odradzila. .

reklama
Kamisia kiedys kobiety z wozkami spotykaly sie na ławkach w parku, a teraz na forach :D

My sie tu z Antkiem namiotujemy, a tu wrze na bb :)

Kupilam kostke oczywiscie no i to: Link do: Nattou Mini Pozytywka Pies Cyril - Karuzelki i pozytywki - Sklep internetowy - satysfakcja.pl
i toooo: Link do: Bam Bam Moja Muzyczna Kula - Zabawki dla najmłodszych - Sklep internetowy - satysfakcja.pl
i takie cos: Link do: Bam Bam Miękkie Klocuszki - Zabawki dla najmłodszych - Sklep internetowy - satysfakcja.pl

Jeju niby tylko 4 rzeczy a z przesylka wyszlo prawie 200 zł :o maz nic nie wie, nie zdradzcie mnie :)

Do góry