reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Natka a uzywam smoczkaz dwiema dziurkami. Jesli Karolkowi taka wystarcza to mu nie zmieniaj na sile ;) bedziesz wiedziala kiedy bedzie potrzebowal innego.

Ola Oj jakie ładne zakupy:) ja i tak czekam na kieckę:))
Ja też chyba muszę zmienić mleko bo po bebiko( miała je w szpitalu) teraz jak je więcej mm to widzę ze kupka się zrobiła gęsta i chyba Ali z tym źle bo mam wrazenie że co trochę się spina i jakby " coś cisnęła" Bettina mi pediatra mówiła że bez problemu z dnia na dzień mozna zmienić bo mleka są na tej samej bazie i nie powinno nic się wydarzyć no chyba ze mówimy o jakimś specjalnym mleku z apteki:)

Jutro muszę skoczyć kupić dozownik do mleka bo jak do kogoś ide na dłuzej to taszczę kartonik z mlekiem a tu w torbie coraz mniej miejsca jakoś się robi hehe
Aschlee musisz mieć tam cudnie....

demolko masz racje z tym bebiko 2 znajome tez mówimy o "zbitych"kupkach i zmienimy na inne mleko

możecie cos mi poradzić na temat herbatek co i kiedy?

NowaNatka my mamy smoczek 3m+ dlatego ze ewidentnie tamtym się meczyla więc za słabo leciało ;-)
Olaola masz to jak w banku ja na pewno nie wydam :-) Jak tak dalej pójdzie i każda zacznie coś zachwalac to puscimy mezow z torbami hihi :-):-):-D Tesciowe nam dadzą popalić ze rozrzutne jesteśmy :-D

Kamisia e tam zaraz z torbami drugi etat wezmą.

Ola zakupy piękne pokusiłaś dziewczyno pokusiłaś ale nic czekam do weekendu.

Demollka nie uwierzysz czego ja używam jako dozownika do mleka. W Biedronce mieli takie małe sorbety owocowe pakowane po 4 w kartoniku. Opakowania tych sorbetów są z dość mocnego plastiku mają pokrywkę i nie są duże nadają się w sam raz żeby porcjować w nich mleko;)
Tak wyglądają:
Link do: Na Podniebieniu Półwytrawnego Smakosza: Sorbety z Biedronki - Quatro Sorbetto - 4 smaki

NowaNatka ja z herbatek to podawałam tylko rumianek a tak to wodę do picia. Co do smoczków to do mleka 3 a do wody 2.

Aschlee jak to mówią coś za coś;)

Ostatnia edycja:
Natka jeżeli kp to teoretycznie nie ma potrzeby zmieniać smoczków na szybszy przepływ bo w piersi się to nie zmienia. Ja do póki kp to smoczek miałam 0+ z jedną dziurką, teraz mamy 3m+ z trzema dziurkami.
Co do herbatek ja podaję zamiennie wodę, koperek i rumianek.

Dozownik do mleka mam taki
https://asplaneta.pl/userdata/gfx/088442a85cd1c9a4ca6398bba23abf46.jpg
Kupiłam za 5 zł na allegro przy okazji innych zakupów dla dziecka

Ola super zakupy, daj znać jak te klocki. :laugh2: Ja kupiłam grzechotkę dzisiaj kolejną :-p
Mogłabym nie wychodzić z działów dziecięcych :oops:

reklama
Ola zakupy mega fajne hihi chyba wpadlysmy wszystkie w szal zabawkowy :D

U nas juz dwa na zewnetrznym ;)

1466610856-1d1mld.jpeg

Do góry