reklama
Ola Oj jakie ładne zakupy ja i tak czekam na kieckę)
Ja też chyba muszę zmienić mleko bo po bebiko( miała je w szpitalu) teraz jak je więcej mm to widzę ze kupka się zrobiła gęsta i chyba Ali z tym źle bo mam wrazenie że co trochę się spina i jakby " coś cisnęła" Bettina mi pediatra mówiła że bez problemu z dnia na dzień mozna zmienić bo mleka są na tej samej bazie i nie powinno nic się wydarzyć no chyba ze mówimy o jakimś specjalnym mleku z apteki
Jutro muszę skoczyć kupić dozownik do mleka bo jak do kogoś ide na dłuzej to taszczę kartonik z mlekiem a tu w torbie coraz mniej miejsca jakoś się robi hehe
Aschlee musisz mieć tam cudnie....
Ja też chyba muszę zmienić mleko bo po bebiko( miała je w szpitalu) teraz jak je więcej mm to widzę ze kupka się zrobiła gęsta i chyba Ali z tym źle bo mam wrazenie że co trochę się spina i jakby " coś cisnęła" Bettina mi pediatra mówiła że bez problemu z dnia na dzień mozna zmienić bo mleka są na tej samej bazie i nie powinno nic się wydarzyć no chyba ze mówimy o jakimś specjalnym mleku z apteki
Jutro muszę skoczyć kupić dozownik do mleka bo jak do kogoś ide na dłuzej to taszczę kartonik z mlekiem a tu w torbie coraz mniej miejsca jakoś się robi hehe
Aschlee musisz mieć tam cudnie....
NowaNatka my mamy smoczek 3m+ dlatego ze ewidentnie tamtym się meczyla więc za słabo leciało ;-)
Olaola masz to jak w banku ja na pewno nie wydam :-) Jak tak dalej pójdzie i każda zacznie coś zachwalac to puscimy mezow z torbami hihi :-):-) Tesciowe nam dadzą popalić ze rozrzutne jesteśmy
Olaola masz to jak w banku ja na pewno nie wydam :-) Jak tak dalej pójdzie i każda zacznie coś zachwalac to puscimy mezow z torbami hihi :-):-) Tesciowe nam dadzą popalić ze rozrzutne jesteśmy
magmich
Fanka BB :)
Kamisia e tam zaraz z torbami drugi etat wezmą.
Ola zakupy piękne pokusiłaś dziewczyno pokusiłaś ale nic czekam do weekendu.
Demollka nie uwierzysz czego ja używam jako dozownika do mleka. W Biedronce mieli takie małe sorbety owocowe pakowane po 4 w kartoniku. Opakowania tych sorbetów są z dość mocnego plastiku mają pokrywkę i nie są duże nadają się w sam raz żeby porcjować w nich mleko
Tak wyglądają:
Link do: Na Podniebieniu Półwytrawnego Smakosza: Sorbety z Biedronki - Quatro Sorbetto - 4 smaki
NowaNatka ja z herbatek to podawałam tylko rumianek a tak to wodę do picia. Co do smoczków to do mleka 3 a do wody 2.
Aschlee jak to mówią coś za coś
Ola zakupy piękne pokusiłaś dziewczyno pokusiłaś ale nic czekam do weekendu.
Demollka nie uwierzysz czego ja używam jako dozownika do mleka. W Biedronce mieli takie małe sorbety owocowe pakowane po 4 w kartoniku. Opakowania tych sorbetów są z dość mocnego plastiku mają pokrywkę i nie są duże nadają się w sam raz żeby porcjować w nich mleko
Tak wyglądają:
Link do: Na Podniebieniu Półwytrawnego Smakosza: Sorbety z Biedronki - Quatro Sorbetto - 4 smaki
NowaNatka ja z herbatek to podawałam tylko rumianek a tak to wodę do picia. Co do smoczków to do mleka 3 a do wody 2.
Aschlee jak to mówią coś za coś
Ostatnia edycja:
U nas do mleka 1+, a do wody ten pierwszy.
Ja mam taki dozownik do mleka: http://www.outletcenter.nazwa.pl/NewSzablon/Baby/1022/1022/1.jpg i jestem bardzo zadowolona.
Ola Meeega zakupy ktoś będzie miał mnóstwo radości
My mamy bebiko i jest ok. Powiedziałabym że znacznie lepiej robi kupę niż po kp.
Ja mam taki dozownik do mleka: http://www.outletcenter.nazwa.pl/NewSzablon/Baby/1022/1022/1.jpg i jestem bardzo zadowolona.
Ola Meeega zakupy ktoś będzie miał mnóstwo radości
My mamy bebiko i jest ok. Powiedziałabym że znacznie lepiej robi kupę niż po kp.
Bettina2701
Fanka BB :)
Natka jeżeli kp to teoretycznie nie ma potrzeby zmieniać smoczków na szybszy przepływ bo w piersi się to nie zmienia. Ja do póki kp to smoczek miałam 0+ z jedną dziurką, teraz mamy 3m+ z trzema dziurkami.
Co do herbatek ja podaję zamiennie wodę, koperek i rumianek.
Dozownik do mleka mam taki
https://asplaneta.pl/userdata/gfx/088442a85cd1c9a4ca6398bba23abf46.jpg
Kupiłam za 5 zł na allegro przy okazji innych zakupów dla dziecka
Ola super zakupy, daj znać jak te klocki. Ja kupiłam grzechotkę dzisiaj kolejną
Mogłabym nie wychodzić z działów dziecięcych
Co do herbatek ja podaję zamiennie wodę, koperek i rumianek.
Dozownik do mleka mam taki
https://asplaneta.pl/userdata/gfx/088442a85cd1c9a4ca6398bba23abf46.jpg
Kupiłam za 5 zł na allegro przy okazji innych zakupów dla dziecka
Ola super zakupy, daj znać jak te klocki. Ja kupiłam grzechotkę dzisiaj kolejną
Mogłabym nie wychodzić z działów dziecięcych
reklama