reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Ola jakby Ci to delikatnie powiedzieć by Cię nie urazić... teściowa stwierdziła że ma Was dość i musi od Was odpocząć:):):);)

reklama
Bettina z drzwiami balkonowymi mam problem bo na normalne to można kupić otwieraną moskitierę ale my poszaleliśmy i mamy podwójne drzwi tarasowe bez słupka pomiędzy skrzydłami (tak że jak otworzysz na oścież to masz ogromne wyjście i taras z pokojem tworzy jakby całość). Jak byłam u kuzyna to miał świetną moskitierę na balkonowych była na rzepy i po środku rozcięta a na rozcięciu były magnesiki i jak wyszłaś na taras to ona sama się zamykała.
Troszkę chaotycznie to napisałam.
Tu masz pokazane jak to działa:
Link do: Magnetyczna moskitiera na drzwi- samozamykająca się

W drzwiach balkonowych i tak muszę coś zawiesić bo wkurza mnie to robactwo co mi się pcha do domu. :wściekła/y:

Hanula w nocy obudziła mnie krzykiem, leżała na brzuchu w poprzek :rolleyes2: Straszna z niej kręcioła. :rolleyes2:

Nie mam, przez chwilę byłam zdecydowana na zakup no ale ostatecznie się rozmyśliłam. Ochraniacze nie spowodują, że Hanula przestanie się kręcić. A jak utknie w poprzek to i tak będzie krzyczeć, żeby jej pomóc :sorry:

Ola mam ciemną plamę na czole ale widać i nie wiem czy da się ją wybielic. w teściowa super zawsze kilka godzin spokoju a potem nie będzie mieć siły na wtrącanie!
a ten krem z rossmana na słońce to jest od którego miesiąca? bo większość od 6

Demollka to przebarwienie to się chyba ostuda nazywa i coś mi się wydaje że na to są jakieś kremy.

Ja dzisiaj wykończona jestem. Cały dzień goście z prezentami dla dzieci a jak nie goście to zabawa z dziećmi nowymi zabawkami (chociaż nie ukrywam z klocków lego chętnie pobudowałam;)). Do tego mąż mnie dzisiaj wkurzył. Ogólne miałam dzisiaj jakiś porąbany dzień i chodziłam wkurzona tak że miałam wrażenie że mi się jakieś hormony ciążowe uaktywniły z opóźnieniem. Teraz dopiero sobie usiadłam i mam wrażenie że mnie cały kręgosłup boli.

reklama
Demolka chyba wiem jak to wygląda, moja siostra miala cos takiego, ale na dekolcie... wydaje mi sie,ze to to samo. Smarowala kremem czy jakimś balsamem i jej zeszlo.

Magmich współczuje, goście czasem bardziej wykanczaja niz jakas inna praca...

Mnie to dobija siedzenie w domu, no dobra spaceruje z Antosiem, ale ciagle w te same miejsca. Wczoraj mieliśmy jechac do centrum handlowego, na zakupy, ,ale oczywiście się poklocilismy, bo maz nigdy nie chce zabierać Antka ze soba. Nie wiem dlaczego... a gadal mi, jak byłam w ciąży,ze dziecko to zadne ograniczenie. Co za typ :-(

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry