reklama
Bettina2701
Fanka BB :)
No to jak teściowej nie ma to hulaj dusza
Ola tu piszą, żeby nie stosować przy kp
Link do: Biotebal, 5 mg, tabletki, 30 szt - Portal Dbam o Zdrowie
Moskitiery mają być w biedrze i w lidlu, chyba kupię. A jakie macie na drzwiach balkonowych?
Ola tu piszą, żeby nie stosować przy kp
Link do: Biotebal, 5 mg, tabletki, 30 szt - Portal Dbam o Zdrowie
Moskitiery mają być w biedrze i w lidlu, chyba kupię. A jakie macie na drzwiach balkonowych?
magmich
Bettina z drzwiami balkonowymi mam problem bo na normalne to można kupić otwieraną moskitierę ale my poszaleliśmy i mamy podwójne drzwi tarasowe bez słupka pomiędzy skrzydłami (tak że jak otworzysz na oścież to masz ogromne wyjście i taras z pokojem tworzy jakby całość). Jak byłam u kuzyna to miał świetną moskitierę na balkonowych była na rzepy i po środku rozcięta a na rozcięciu były magnesiki i jak wyszłaś na taras to ona sama się zamykała.
Troszkę chaotycznie to napisałam.
Tu masz pokazane jak to działa:
Link do: Magnetyczna moskitiera na drzwi- samozamykająca się
Troszkę chaotycznie to napisałam.
Tu masz pokazane jak to działa:
Link do: Magnetyczna moskitiera na drzwi- samozamykająca się
Bettina2701
W drzwiach balkonowych i tak muszę coś zawiesić bo wkurza mnie to robactwo co mi się pcha do domu.
Hanula w nocy obudziła mnie krzykiem, leżała na brzuchu w poprzek Straszna z niej kręcioła.
Hanula w nocy obudziła mnie krzykiem, leżała na brzuchu w poprzek Straszna z niej kręcioła.
Bettina2701
Nie mam, przez chwilę byłam zdecydowana na zakup no ale ostatecznie się rozmyśliłam. Ochraniacze nie spowodują, że Hanula przestanie się kręcić. A jak utknie w poprzek to i tak będzie krzyczeć, żeby jej pomóc
Ola mam ciemną plamę na czole ale widać i nie wiem czy da się ją wybielic. w teściowa super zawsze kilka godzin spokoju a potem nie będzie mieć siły na wtrącanie!
a ten krem z rossmana na słońce to jest od którego miesiąca? bo większość od 6
a ten krem z rossmana na słońce to jest od którego miesiąca? bo większość od 6
magmich
Demollka to przebarwienie to się chyba ostuda nazywa i coś mi się wydaje że na to są jakieś kremy.
Ja dzisiaj wykończona jestem. Cały dzień goście z prezentami dla dzieci a jak nie goście to zabawa z dziećmi nowymi zabawkami (chociaż nie ukrywam z klocków lego chętnie pobudowałam). Do tego mąż mnie dzisiaj wkurzył. Ogólne miałam dzisiaj jakiś porąbany dzień i chodziłam wkurzona tak że miałam wrażenie że mi się jakieś hormony ciążowe uaktywniły z opóźnieniem. Teraz dopiero sobie usiadłam i mam wrażenie że mnie cały kręgosłup boli.
Ja dzisiaj wykończona jestem. Cały dzień goście z prezentami dla dzieci a jak nie goście to zabawa z dziećmi nowymi zabawkami (chociaż nie ukrywam z klocków lego chętnie pobudowałam). Do tego mąż mnie dzisiaj wkurzył. Ogólne miałam dzisiaj jakiś porąbany dzień i chodziłam wkurzona tak że miałam wrażenie że mi się jakieś hormony ciążowe uaktywniły z opóźnieniem. Teraz dopiero sobie usiadłam i mam wrażenie że mnie cały kręgosłup boli.
reklama
Demolka chyba wiem jak to wygląda, moja siostra miala cos takiego, ale na dekolcie... wydaje mi sie,ze to to samo. Smarowala kremem czy jakimś balsamem i jej zeszlo.
Magmich współczuje, goście czasem bardziej wykanczaja niz jakas inna praca...
Mnie to dobija siedzenie w domu, no dobra spaceruje z Antosiem, ale ciagle w te same miejsca. Wczoraj mieliśmy jechac do centrum handlowego, na zakupy, ,ale oczywiście się poklocilismy, bo maz nigdy nie chce zabierać Antka ze soba. Nie wiem dlaczego... a gadal mi, jak byłam w ciąży,ze dziecko to zadne ograniczenie. Co za typ :-(
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Magmich współczuje, goście czasem bardziej wykanczaja niz jakas inna praca...
Mnie to dobija siedzenie w domu, no dobra spaceruje z Antosiem, ale ciagle w te same miejsca. Wczoraj mieliśmy jechac do centrum handlowego, na zakupy, ,ale oczywiście się poklocilismy, bo maz nigdy nie chce zabierać Antka ze soba. Nie wiem dlaczego... a gadal mi, jak byłam w ciąży,ze dziecko to zadne ograniczenie. Co za typ :-(
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom