reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Ja chciałam kupić biotebal ale w aptece polecono mi biotemax, skład ten sam + wzbogacony o cynk, zobaczymy, biorę dopiero 10 dni a podobno kuracja powinna trwać 90, żeby zobaczyć efekty. Boję się, że do tego czasu zostanę łysa. :shocked2:

Mustela na słońce fajnie się rozsmarowuje ale brudzi ubrania jak się dotknie.

reklama
Magmich na moim kremie jest napisane "nawilza, nie bieli'. Moze za duzo nalozylam, chociaz napisane jest, zeby klasc gruba warstwe. W sumie mi tam nie przeszkadza, ze sie nie do konca wchlania, Antkowi pewnie tez nie ;)
Ja jakos mam obawy, zeby zostawic otwarte okno u nas w sypialni, moze dlatego, ze lozeczko stoi prawie przy samym oknie...Na pewno by nam sie duzo lepiej spalo gdyby okno bylo uchylone.

Bettina skoro zaczelas juz kuracje, to moze nie wylysiejesz ;) ja kiedys bralam skrzyp i to chyba z pol roku, bez rezultatu. Poczytam o tym biotebal czy biotemax ;)

Moje dziecko chyba odsypia ostatnie upały kiedy to malutko spała w dzień. :confused: Dwie drzemki po 30 min, potem jeszcze godzinę i jak zasnęła o 16.30 tak śpi do tej pory. :szok: Zrezygnowałam dzisiaj ze spaceru, żeby trochę posprzątać gruntowniej i nie spodziewałam się takiej współpracy ze strony Hanuli :laugh2:

Ola ja tam się w ten biotebal za bardzo nie zagłębiałam, na moim lokalnym forum dla mam najczęściej był polecany i tyle :-p

Ja w nocy myślałam, że się ugotuję i uchyliłam okno w pokoju obok, 26 stopni to za dużo do spania dla mnie.

Dziewczyny co stosujecie w domu na komary przy dzieciach? Zawsze używaliśmy raid do kontaktu, płytki. Można stosować to przy dziecku czy może są jakieś specjalne specyfiki na komary? :confused:

Nie na rzepy normalne daliśmy zrobić tam gdzie okna robią. Masz taką ramkę z siatką która ma zaczepy które mocuje się do okna. Musisz tylko wymierzyć okno albo najlepiej zlecić to firmie która będzie to robić. Kolorystykę też dobierasz do ram okiennych żeby nie było widoczne.

Moj spi w body na dlugi rekaw i gole nozki ale dzis dam pajacyk,bo po burzy sie ochlodzilo.

Okno mamy rozszczelnione cala noc. Jakos sie cykam,zeby bylo otwarte cala noc. Antek tak wierzga nogami,ze tylko widze jak kolderka podskakuje.

A moskitiery to cudowna rzecz xD

Aha marudny tez dzis jest, malo spi i malo je za to chce czesciej, woda pogardzil ale cyca doi non stop....

U nas okna cały czas otwarte w całym domu. Dbam tylko, żeby Zosia nie leżała w przeciągu. A w domu i tak 25 stopni. Ale jak przykrywam ją kocykiem to natychmiast go skopuje i później śpi już spokojnie.
U nas sprawdza się świetnie ten krem babydream. Nie miałam przekonania do marki ale mąż kupił przez przypadek i okazał się super. Ładnie się
Wchłania i na pewno chroni.
My mieszkamy na 4 piętrze więc całe szczęście nie mamy komarowego problemu.

reklama
Ciekawe czy ten Biotebal moge stosowac przy kp :hmm:

My tez mamy moskitiery i to wlasnie takie na rzepy, tylko przed zalozeniem tych rzep, trzeba oczyscic ramy wacikiem i spirytusem, po to, zeby wlasnie sie nie odklejaly ;)

Mkvet babydream to krem z rossmanna? Oni chyba maja dobre i niedrogie produkty :tak:

Wiecie co?? Los jest dla mnie łaskawy, bo moja tesciowa wraca do pracy!!!! Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:biggrin2:

Do góry