reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

U nas Hanula opanowała juz przekrecanie się na boki i w ten sposób się przemieszcza. Przed chwila leżała w poprzek łóżeczka pod przewijakiem a mnie obudziło kopniecie w niego. Przewijak juz stoi na podłodze :p
Ciekawe za ile królewna zaśnie bo co chwila pluje smokiem a jak wstaje jej podać to się śmieje :confused: a ja pod powieki zaraz zapałki chyba sobie wstawię :rolleyes:

reklama
PaniAg też miałam taki dzień zastoju i wszystko wróciło a myślałam że po kamieniu.

Bettina czytałam że nasze bobasy już potrafią specjalnie zrzucic zabawke co by matka się nie nudzila i podnosila i tak samo ze smokiem hehe Hania ładnie to opanowała.
Carola ładnie się uregulował sen Daniela. a waga imponująca! a nie dawno bałaś się ze mało przybieraja
my dzisiaj szczepienie i zobaczymy ile mała waży. a spala od 20 do 4.20!!!

Demolka bardzo możliwe z tym rzucaniem. Bo jak normalnie zasypia to smoka nie odda a tu wywalala go co chwila jak tylko się polozylam ;)

Po 7 Hanula leżała w poprzek łóżeczka a nogi wystawione między szczebelkami. :oops: Uważałam ze ochraniacze na szczebelki to zbędny gadżet ale zmieniam zdanie. Macie, uzywacie, polecacie jakieś konkretne? :rolleyes:

U nas od kilku dni cała regularność dnia szlak trafił, teraz jeszcze śpi, ciekawe o której wstanie.

U nas dziś pobudka o 5.00.

Ja nie zostawiłam testu. Kupiłam go jak wracaliśmy z podróży poślubnej i zrobiłam zaraz po powrocie. Nigdy nie widziałam takiej mieszanki radości i przerażenia na twarzy mojego Męża kiedy zobaczył pozytywny wynik testu.

My kupiliśmy ochroniacze z zestawem pościeli. Sa w formie poduszek, ale Zosia jeszcze śpi w kołysce więc nie wiem jakk się sprawdzają.

Dziewczyny kiedy należy zacząć masować dziąsła szczoteczką? A może już to robicie?

Nas lekarz zmartwil sugerujac ze mala jest za spokojna... sa tu jakies inne bardzo spokojne dzieci? I jesli tak to jak ten spokoj sie objawia? Chcialabym miec jakies porownanie..

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Obwod glowy mu sie nie podobal, usg robilismy i ok. Zlecil tez kilka badan z krwi. Wydaje mi sie ze mloda wszystkie umiejetnosci jakie powinna miec to ma. Wszystkie wasze dzieciaki strasznie wierzgaja na matach?

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry