reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Jak kilka dni temu wdziałam się z koleżanką to stwierdziła, że ona sobie jeszcze nie wyobraża, że mogła by mieć dziecko, pytała mnie czy nie przeraża mnie myśl, że to tak na zawsze. A ja sobie nie wyobrażam, że mogło by Hanuli nie być. <3 Wszystko Ola tak jak piszesz :tak: Codziennie Hanuli powtarzam, że jest najśliczniejsza i jaka jestem dumna z jej postępów :laugh2:

Dzisiaj w nocy wstawałam do Hanuli kilka razy ale mleko jadła dopiero o 6, wcześniej tylko szukała smoczka, podałam, ona zasypiała i wypluwała. O 6 mleko, zasnęła ze mną w łóżku przed 7 i spała do 10, szok :shocked2:

reklama
Ola jeżeli zwariowałaś to się nie martw nie jesteś sama:):)

Bettina chyba Twoja znajoma nie dojrzała jeszcze do dzieci chociaż z drugiej strony jak się ma takiego maluszka to się diametralnie zmienia światopogląd i podejście do pewnych spraw. Sama pewnie jeszcze rok temu nie myślałaś że już niebawem najciekawszym tematem do rozmów będzie kolka czy kupka;)

Moje bobo pospało od 22.00 do 5.30 a potem jeszcze do 9.30 za to w ciągu dnia spanie jak na lekarstwo i widzę że już jej oczka lecą ale jak tu spać skoro starsza siostra bajki ogląda;)
Dzisiaj przyjechała paczka z apteki i kremik z filtrem dla małej (jak wypróbuje dam znać) no i mleko na którym zaoszczędziłam 13 zł na opakowaniu. Wzięłam hurtem 4 sztuki;)

Ostatnia edycja:
Magmich koleżanka ma dopiero 22 lata więc ja się nie dziwię, że w tym wieku nie jest dojrzała do dziecka ;-) ;) W tym wieku to i mi dzieci nie były w głowie :-p
Ja 24 maja dowiedziałam się o ciąży, zaraz będzie rok od tego momentu a tyle się zmieniło przez ten czas :laugh2:

Na jaki krem na słońce się zdecydowałaś?

Bettina kupiła Sunbrella 50 z Dermedic od pierwszego dnia życia.
Ja pierwszy test robiłam 7 czerwca po powrocie z długiego weekendu a drugi powtórzyłam 8 czerwca;)

Hej mamuśki.
Ja zamówiłam krem z Mustela z filtrem 50, dzisiaj przyszedł.
Ważyłam kluska naszego i ma 6990 ;))
U mnie pierwszy test był 05.06 :)
Danio od ok 10 dni przysypia całe noce, ewentualnie wybudza się raz na smoczka lub butlę. W dzień poza domem też sypia pięknie.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja test pewniak dalam mężowi kilka dni przed dniem ojca;) 15 czerwca cos na tescie mignelo a 17 juz bylo mega xD

Cudowne wspomnienie!

Jeszcze niedawno mial 2 cm i jechalismy nad morze! A teraz chlop 6.5 kilo o cudnym usmiechu,!

Dziewczyny a zachowałyście test na pamiątkę czy wylądował w koszu?
Ja się przyznam że mam oba schowane. Ten od pierwszej córki ciutę pożółknięty ale jest.

Mam schowane wszystkie 3 sztuki :laugh2: Mam też bransoletkę moją i Hani ze szpitala, pierwsze ubranko i czapeczkę, niedługo robimy odcisk stopy.

Pamiętam jak na dzień dziecka mama życzyła mi dziecka a ja sobie myślałam "żebyś Ty wiedziała czego życzysz", 3 dni później podzieliliśmy się nowiną. A teraz Hanula już taka duża :blink:

reklama
Tez mam test schowany i opaski ze szpitala...:)

Nie ma to jak wstac o 3.oo, bo cieknie mleko i odciagnac 125 mll.
Rekord odciagania!

Antek jeszcze spal. Dzis 6 i pol godziny. Jak wstal mial od razu mleczko. Plus mam na rano w lodowce.

Ostatnio nie moglam odciagnac nic i myslalam,ze to koniec. Ledwo 1o mll? A na drugi dzien normalnie juz.

Aha jak jasnie pan hrabia sie najadl to przed chwila zrobil mega bombe w pieluche. A mi nie chce sie spac od tej 3.oo....

Do góry