reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

U nas od kiedy Hania więcej się ślini, operuje rączkami i wkłada do buzi co się da to więcej krostek mamy na buzi, szczególnie tam gdzie smoczek buzię zasłania. :baffled: I przy oczkach ma szorstką skórę, kupię jutro w rosie ten krem na A o którym kiedyś była mowa i zobaczymy.

Hanula tak trze oczy, że mało ich sobie nie wydłubie, nie raz już się podrapała więc aby jej ręce zająć to daję jej pieluchę potrzymać i tak zasypia :sorry2:

reklama
Betula i Bettina u mojego Antosia na krostki i sucha skore pomogl krem, ktory polecala Magmich.Atoperal Baby, juz po kilkudniach widac bylo poprawe, a po tygodniu ani sladu po krostkach i suchej skorze. A lekarz nam na to przepisal masc robiona ze sterydami, dobrze, ze nie wykupilam :|

Ja nie wiem o co chodzi, bo moj Antek tez tak kreci glowa z boku na bok i to tak energicznie, dzis sie budze w nocy a on kreci ta makowka swoja i to tak energicznie, ale przez sen :D

Ostatnia edycja:
Hania Hania ma cały brzuszek pokryty malutkimi czerwonymi kostkami, wczoraj przy kapaniu nic nie miała. Kosmetyków ani nic nie zmienilam. Co to może być? :o
Jak nie zejdzie to jutro idziemy do lekarza

Ola to krecenie to sie dziecko uspokaja albo probuje usnac pytalam poediatre bo tez to mamy.

Carola super ze bioderka oki. my wczoraj mialysmy badanie rozwojowe i przy okazji bylo tez drugie usg i oki. kobieta tak przebadala dokladnie kazda faldke czy dobrze sie uklada i znalazla juz wade stopki, gdzie Ala delikatnie ja przekreca i pokazala jak w domu rehabilitowac oraz jak cwiczyc glowke trzymajac malej lokcie. no super takie badanie szkoda ze kazdy lekarz taki nie jest dokladny i trzeba szukac projektu zeby skorzystać bo normalnie 200-250zł bierze.

Bettina a moze przegrzalas mala?

to ja dopisuje tez moja do ciezkiego spania w dzien, 20min usypiania i 10min spania albo i mniej hihi a dzis w nocy masakra o 3 pobudka i juz spac nie mogla wiercila sie a ja nie zasnelam, wygladam jak zabi i marze o 19.00:)

Mnie zycie ratuje bujaczek montowany do hustawki. Mloda czasem przesypia mi w tym 2h :) potem spacer -- kolejne 1,5-2h. Najgorsze sa wieczory bo wieczorem tylko raczki wchodza w gre jesli ma spac:)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Betula Antek mial mega szorstkie policzki, naprawde i Atoperal dał rade. Nie jest taki drogi w porownaniu do innych kremow, zaplacilam jakies 20 zł w aptece.

Bettina moze potowki? albo uczulenie na cos w czym pierzesz?

a mojemu Antkowi od wczoraj lzawi prawe oko, nie caly czas co prawda, ale łzawi...zastanawiam sie od czego.

Do góry