reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Z tym smarowaniem to ja też nie bardzo wiem w co zainwestować. Mąż kupił kremik z filtrem 50 ale nie doczytał że od 6 mc.

reklama
Dużo osób poleca mustellę i wiem też, że ziajka ma dobre opinie, zastanawiam się na jaki się zdecydować

Bettina kiedyś dla córki kupowałam. Teraz Vichy już od 3 lat. Ale dla małego używam wszystko z Mustela i ten na słońce będę też kupować. Narazie stosujemy Mustela zwykły do twarzy.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba też zdecyduję się na mustelę bo więcej osób polecało niż ziajkę ;-) ;) Ciekawe czy u mnie w aptece dostępna

Domyślam się, że to zupełnie inna półka, tak naprawdę to nie ma co porównywać bo to zupełnie inne produkty ;-) ;)

Doświadczone mamy kiedy zaczynałyście naukę picia z kubeczków. Czytam, że już od 4 miesiąca można zacząć :szok:

Matko, jaki harkor dzisiaj z polozeniem spac... godzinę nam zeszło. I nie wiadomo w ogóle o co był ten ryk o_O

Ja do twarzy kupiłam MUSTELĘ, filtr 50 chyba. Odradzam LINOMAG filtr 30, bo gęsty jak nie wiem co i ciężko go rozsmarować.

Z niecierpliwością czekam teraz na piękną pogodę... ach, w końcu będzie można pokazać te tłuste nozie mojej dziewczyny :D

reklama
Ja właśnie zamówiłam z Dermedic krem z filtrem 50 od pierwszego dnia życia, zobaczymy czy się sprawdzi. Moja mała po dzisiejszym spacerze już się mocno opaliła a starałam się żeby słońce na nią nie świeciło. Jak będzie miała karnacje po mamie to szybko ją będzie słonko brało na brąz. Przez te spacery ja też wyglądam jakbym z urlopu wróciła;) co akurat mnie cieszy.

Betula moja też ma dzisiaj jakiś problem z zaśnięciem. Teraz właśnie siedzę w łóżku a ona leży na mnie i jak tylko próbuję ją odłożyć bo myślę że śpi to pokazuje swoje niezadowolenie.

Do góry