reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Z tym smarowaniem to ja też nie bardzo wiem w co zainwestować. Mąż kupił kremik z filtrem 50 ale nie doczytał że od 6 mc.

reklama
Dużo osób poleca mustellę i wiem też, że ziajka ma dobre opinie, zastanawiam się na jaki się zdecydować

Bettina kiedyś dla córki kupowałam. Teraz Vichy już od 3 lat. Ale dla małego używam wszystko z Mustela i ten na słońce będę też kupować. Narazie stosujemy Mustela zwykły do twarzy.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba też zdecyduję się na mustelę bo więcej osób polecało niż ziajkę ;-) ;) Ciekawe czy u mnie w aptece dostępna

Domyślam się, że to zupełnie inna półka, tak naprawdę to nie ma co porównywać bo to zupełnie inne produkty ;-) ;)

Doświadczone mamy kiedy zaczynałyście naukę picia z kubeczków. Czytam, że już od 4 miesiąca można zacząć :szok:

Matko, jaki harkor dzisiaj z polozeniem spac... godzinę nam zeszło. I nie wiadomo w ogóle o co był ten ryk o_O

Ja do twarzy kupiłam MUSTELĘ, filtr 50 chyba. Odradzam LINOMAG filtr 30, bo gęsty jak nie wiem co i ciężko go rozsmarować.

Z niecierpliwością czekam teraz na piękną pogodę... ach, w końcu będzie można pokazać te tłuste nozie mojej dziewczyny :D

reklama
Ja właśnie zamówiłam z Dermedic krem z filtrem 50 od pierwszego dnia życia, zobaczymy czy się sprawdzi. Moja mała po dzisiejszym spacerze już się mocno opaliła a starałam się żeby słońce na nią nie świeciło. Jak będzie miała karnacje po mamie to szybko ją będzie słonko brało na brąz. Przez te spacery ja też wyglądam jakbym z urlopu wróciła;) co akurat mnie cieszy.

Betula moja też ma dzisiaj jakiś problem z zaśnięciem. Teraz właśnie siedzę w łóżku a ona leży na mnie i jak tylko próbuję ją odłożyć bo myślę że śpi to pokazuje swoje niezadowolenie.

Do góry