reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
U nas wczoraj było 21-22 stopnie w cieniu ale właśnie wiatr był dość spory. Zawsze mam wtedy problem bo niby ciepło no ale ona leży i śpi to też inaczej.

U nas dzisiaj tak:
1462702922-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie w trakcie snu inaczej odczuwa się temperaturę dlatego ja okrywam kocykiem i sprawdzam kark

Ostatnia edycja:
Hej. U nas 20 stopni wiec do ubranka domowego ( body krotki rękaw i pajac) cienka czapka i grube skarpetki w południe, a po 17 cienka bluza. I przykrywam kocykiem jak uśnie. Dziś idziemy na grilla w lesie wiec tez założę jej bluzę.

Nieoficjalnie ale elegancko :-p
Ja Hanuli chciałam ostatnio coś kupić innego niż śpiochy i pajace to nic mi się nie podobało :rolleyes2:
A w letnie ubranka nie wiem w jaki rozmiar celować więc czekam :blink:

reklama
Ja zakladam body z krotkim, bluze, spodenki albo polspiochy. Plus ta glupia poduszka frejko na biodra....mam jej dosc!!!
Kolejne badanie bioderek 23 maja jakos a 25 drugie szczepienie.

W wozku zawsze mam koc i pokrywe i albo jedno albo drugie albo nic.

Czym smarujecie dzieci na takie slonce? Do buzki mam krem jeszcze ten nivea a do reszty cialka?

Do góry