reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
U nas wczoraj było 21-22 stopnie w cieniu ale właśnie wiatr był dość spory. Zawsze mam wtedy problem bo niby ciepło no ale ona leży i śpi to też inaczej.

U nas dzisiaj tak:
1462702922-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie w trakcie snu inaczej odczuwa się temperaturę dlatego ja okrywam kocykiem i sprawdzam kark

Ostatnia edycja:
Hej. U nas 20 stopni wiec do ubranka domowego ( body krotki rękaw i pajac) cienka czapka i grube skarpetki w południe, a po 17 cienka bluza. I przykrywam kocykiem jak uśnie. Dziś idziemy na grilla w lesie wiec tez założę jej bluzę.

Nieoficjalnie ale elegancko :-p
Ja Hanuli chciałam ostatnio coś kupić innego niż śpiochy i pajace to nic mi się nie podobało :rolleyes2:
A w letnie ubranka nie wiem w jaki rozmiar celować więc czekam :blink:

reklama
Ja zakladam body z krotkim, bluze, spodenki albo polspiochy. Plus ta glupia poduszka frejko na biodra....mam jej dosc!!!
Kolejne badanie bioderek 23 maja jakos a 25 drugie szczepienie.

W wozku zawsze mam koc i pokrywe i albo jedno albo drugie albo nic.

Czym smarujecie dzieci na takie slonce? Do buzki mam krem jeszcze ten nivea a do reszty cialka?

Do góry