reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny :happy:

Mam dość dzisiejszego dnia :confused2: Boli mnie chyba wszystko...Mąż juz przejął dzieci, więc zaraz idę do wanny.

Kropek bardzo się cieszę,że ból brzucha ustał. Oszczędzaj się kochana :tak: I w razie nawrotu bólu (tfu, tfu!) weź podwójną dawkę magnezu, mimo że bierzesz go stale. Na prawdę pomaga :tak:

Choco ja z butków mogę śmiało polecić kilka firm, ale nie wiem, czy w sklepach stacjonarnych są w Pl (na zalando na pewno, bo sama je tam kupuję ;-) ). Na pewno Elephanten (te są też w Deichmanie), Primigi, Goex, Richter, SuperFit. Poza tym podobnie jak M@linka i Milenia Emelki :-) Cokolwiek wybierzesz na nauke chodu, najważniejsze by miały elastyczną podeszwę i zapiętek. Nie sztywne! Sztywne wymuszają na dziecku tzw kaczy chód, a chodzi o to,że stopa musi pracować (zboczenie zawodowe mam ;-) ). Środków na komary nie używam, bo w Uk ich nie mamy, ale na Twoim miejscu śmiało bym tego środka użyła :tak: No i u mnie specem od tajnych wiadomości są moje ukochane koty :-D Też lubią się bawić klawiaturą :tak:

Bozienko zdróweczka dla córci! Oby ta ospa minęła bez większych problemów :tak:

M@linko jak jutro będę się gorzej czuć, to pójdę do lekarza. Pewnie skończe na antybiotyku :-( Tobie kochana również życzę poprawy samopoczucia :tak:

Milenia
hahaha ale się uśmiałam z tą lazanią :-D Fakt,że i ja stronię teraz d mięsa....no śmierdzi mi :-p

Madzia
pierogiiiiiiii.....no zabić to mało :-p Zrobię, ale jak się lepiej poczuję i wtedy się zemszczę :-D

Demolka kochana jesteś! :-) Powiem Ci,że za miesiąc będzie już moja mama, więc wtedy zapewne złapię dłuższy oddech, a póki co trzeba jakoś to pchać do przodu :sorry: Dziękuję :happy:

Sikulinda
no trzymam dalej kciuki za Ciebie i okruszka...ehhh...ta niepewność musi byc straszna :nerd:

Nova u nas jak nigdy ładna pogoda i też mnie to denerwuje :eek: Dziś tylko marzę, by wreszcie móc iść do łóżka!

Ati
cudowne wieści! Gratuluję kochana :tak: Rośnijcie zdrowo :-)

Landrynko u mnie nigdy położna testu nie robi, ale za to wyznacza tp, choć ten zawsze się zmienia po I usg. Pierwsze słyszę szczerze mówiąc o tym teście, tym bardziej że w I ciąże zaszłam w Twoich stronach i też nie robili. Ja dzwonię w tym tygodniu do swojej i pewnie za tydzień mnie gdzieś umówi, ale u mnie juz nie będzie tak lajtowo.....jeszcze mi bokiem wyjdą wizyty :nerd:

Aschlee
czyżbyś dziś nic ekstremalnego nie jadła?:-p Hahaha :-D

Zuzanko trzymaj się tam i pisz w wolnej chwili, czy chociaż ogarniasz jako tako. Myślę tu o Tobie kochana :tak:

Retromama jak samopoczucie? Pogadaj tu z nami czasem, to będzie Ci lżej na serduszku ;-)

Margarita, Migotka a Wy jak tam? Mam nadzieję,że dobrze się czujecie :happy:

Solla hop hop! No martwi mnie to milczenie :sorry: Wszystko kochana ok?

Jak kogoś pominęłam, to bardzo przepraszam. Idę do tej wanny, bo ledwo tu siedzę :nerd: Miłego wieczorku kochane!

Magda zrelaksuj sie kochana.Obys szybciutko poczuczula sie lepiej.

Tez dzis nie najlepiej sie czuje od kilku godzin...ale jutro bedzie lepsze :tak:

Daj spokoj grapefruita przegryzlam rozkiem orzechowym i mnie muli niemilosiernie...

reklama
Do góry